Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sigara...

Adı
Selçuk ÖZŞENER
Arkadaşlar çok heycanlıyım sigarayı tamamen bıraktım.
ÖZGÜRÜM ARTIK.

25 yıldır Kölesi olduğum Kanser aracından kurtuldum.
13/08/2011 Cumartesi günü Saat 10:00 dan saat 16:00 a kadar süren 6 saatlik seanstan sonra Allen Carr yöntemiyle sigarayı bıraktım.
Sigarayı bırakmak isteyipye bırakamayacağını düşünen bütün arkadaşlara tavsiye edebilirim.
20-30 dak. arayla mutlaka sigara içen ben, günde 30 adet sigarayı tüketen ben, haftada 3 gün nöbetlere kaldığım 36 saatlik zamanlarda 3 paket sigarayı harcayan ben,

43 saattir sigara içmedim. İnanılır gibi değil. Rüyamda görsem hayra yormazdım:)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Arkadaşlar çok heycanlıyım sigarayı tamamen bıraktım.
ÖZGÜRÜM ARTIK.

25 yıldır Kölesi olduğum Kanser aracından kurtuldum.
13/08/2011 Cumartesi günü Saat 10:00 dan saat 16:00 a kadar süren 6 saatlik seanstan sonra Allen Carr yöntemiyle sigarayı bıraktım.
Sigarayı bırakmak isteyipye bırakamayacağını düşünen bütün arkadaşlara tavsiye edebilirim.
20-30 dak. arayla mutlaka sigara içen ben, günde 30 adet sigarayı tüketen ben, haftada 3 gün nöbetlere kaldığım 36 saatlik zamanlarda 3 paket sigarayı harcayan ben,

43 saattir sigara içmedim. İnanılır gibi değil. Rüyamda görsem hayra yormazdım:)

Sigarasız sigarasız nice nice yıllar dilerim Selçuk.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Hayırlı olsun Selçuk Bey.

Ben de sigarayı Allan Carr yöntemiyle bıraktım tavsiye ederim. İlla seminere gitmenize de gerek yok 10 TL'na kitabı satılıyor. Ya da internetten videosunu da seyredebilirsiniz.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Latif Bey geçmiş olsun. Her bir sigarayla kendimizi ufak ufak zehirliyoruz. Bir yerden sonra vücut dayanamıyor tabiki. Alttaki videoyu da izlemenizi tavsiye ederim. Hatta sigara içen herkes seyretsin ve kolaylıkla bu işten kurtulsun. öyle kararmış ciger görüntüleri falan değil. Olayın psikolojik yanıyla ilgili video.

Sigaray1 B1rakman1n Kolay Yolu

Adı
Selçuk ÖZŞENER
Teşekkür ederim arkadaşlar. Çok mutluyum, Heyecanlıyım, Büyük bir haz duyuyorum.

Allah'ıma şükürler olsun.
Arkadaşlar bırakmanın bukadar kolay olabileceğini bilmiyordum.
Aklıma gelmiyormu? Geliyoor. Ama aklıma gelmesi demek Canım istiyor anlamına gelmez.
25 yıldır günde 30 defa kullanan birisi olarak bu gayet normal.

Çok ilginç bir iki durumu anlatayım.
Seansı bitirdik. Sigaraya el salladım yolladım. Arabama bindim, beynimde bir ampul yandı dinkkk
Arabaya bindin=Sigara :)) Gülümsedim kendime. Derste bunun olacağını öğrenmiştim. Öğrendiğim bir durum olduğu için kolay savuşturdum.
Eve geldim yemek yedik.Donkkkk
Yemek yedin=Sigara İnanılır gibi değil. Sigara içerken bunları hiç anlamıyoruz.

Bu bağlantılar çok önemli.
Bakın sigara içen arkadaşlar sizde bunu deneyin göreceksiniz.

Bağlantısı olan durumlara örnekler.

Sabah uyandın (elini yüzünü yıkadın veya yıkamadın)= SİGARA
Kahvaltı yaptın=SİGARA
Apartmandan çıktın=SİGARA
Arabana bindin=SİGARA
İşyerine gelmeye az kaldı=SİGARA
Tuvalete girdin=SİGARA
Çay içerken=SİGARA
Kahve içerken=SİGARA
Telefonla Konuşurken=SİGARA
Arkadaşınla sohbet=SİGARA
Sinirlendin=SİGARA
Sevinçlisin=SİGARA
Trafiğe takıldın=SİGARA

Daha çok uzun arkadaşlar. Ama bu yazdıklarım temel sayılabilir.
Yani beynimiz bize devamlı sihir yapıyor. Bizi kandırıyor. Farkında bile olmadan buna kanıyoruz.

Önemli olan bu bağlantıları koparmak. Bağlantı olunca gülüp geçmek. En fazla 2-3 kere bağlantı oluyor daha sonra o anda olan bağlantı yok oluyor. İşin sihiri burda.

Adı
Selçuk ÖZŞENER
Hayırlı olsun Selçuk Bey.

Ben de sigarayı Allan Carr yöntemiyle bıraktım tavsiye ederim. İlla seminere gitmenize de gerek yok 10 TL'na kitabı satılıyor. Ya da internetten videosunu da seyredebilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Yanlız şu varki Ben Videoyu seminere gitmeden önce izledim. Tamam çok etkilendim bunu reddedemem. Ancak video bana sadece sigarayı bırakmalısın tetiklemesi yaptı. Yani Seminerdeki anlatımla video arasında çok fark var.
Ben şunu öneririm. Videoyu mutlaka izleyin, veya kitabını okuyun. Ama sadece video veya kitap ile bırakmayı denemeyin. Çok büyük yanlışlar yaparsınız. Bu sebeple mutlaka 6 saatlik seansa katılın derim. Sigara içen hiçkimse bana 520 tl param yok demesin. 6 saatlik seansın sonunda verdiğiniz paranın az olduğunu göreceksiniz.
Bu arada ben bırakalı 45 saat oldu. Çok mutluyum.

labrax

Aktif Üye
Adı
c.cömert
Tebrik ederim dostum. Adına çok sevindim. Bir kaç kritik gün var önünde onları da atlatırsan bu iş tamam dır. Tam iki sene oldu bırakalı ve yeniden doğmuş gibiyim. Darısı tüm içenlere...

Adı
Selçuk ÖZŞENER
Tebrik ederim dostum. Adına çok sevindim. Bir kaç kritik gün var önünde onları da atlatırsan bu iş tamam dır. Tam iki sene oldu bırakalı ve yeniden doğmuş gibiyim. Darısı tüm içenlere...
Teşekkür ederim. Bende sizi tebrik ederim.
Resmen uğuşturucu bağımlılığından kurtuluyorum. Sigara=Uğuşturucu bağımlılığı

Fakat kurtulmak o kadarda zor değilmiş. Sigara içerek geçirdiğim günlere çok yazık olmuş. Zararın neresinden dönersek kardır.

Sigara içen arkadaşlar lütfen sesime kulak verin.
Sigarayı bırakmak çok zor değil. Ben 25 yıldır 2 pakete yakın içiyordum. Ben bırakırsam herkes bırakır diyordum. Evet işte ben bıraktım.
Bütün mesele bağlşantıları koparmakta. Bunu herkes çok rahatlıkla yapabilir.
Lütfen kendinizi zehirlemeyin.

14 yaşındaki bir gencin sigaraya başlama sebeplerinin başında anne ve babası bulunuyor.

Sigarayı ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ için bırakın, Köle olmaya layık olup olmadığınızı düşünün ve ona göre karar verin.
Sigarayı bırakmak çok kolay bunu unutmayın.

%95 Beyindeki bağlantılar ve reklamlar.
%5 Nikotin.

BAĞLANTILAR

Sabah uyandın (elini yüzünü yıkadın veya yıkamadın)= SİGARA
Kahvaltı yaptın=SİGARA
Apartmandan çıktın=SİGARA
Arabana bindin=SİGARA
İşyerine gelmeye az kaldı=SİGARA
Tuvalete girdin=SİGARA
Çay içerken=SİGARA
Kahve içerken=SİGARA
Telefonla Konuşurken=SİGARA
Arkadaşınla sohbet=SİGARA
Sinirlendin=SİGARA
Sevinçlisin=SİGARA
Trafiğe takıldın=SİGARA

Nikotini vucuttan yok etmek için sadece 3 gün.

İşte gerçek tablo bukadar basit.

Evinizi taşısanız kapıdan girerken eliniz elektrik prizine gitmezmi. Ama evinizi yeni taşıdınız. Yani eski yerinde değil. Birkaçkez hep boş duvara elinizi uzatırsınız. Ama 2-3 denemeden sonra Anahtarın olduğu gerçek duvara elinizi direk uzatıp lambayı açarsınız.
İşte bütün püf nokta bundan ibaret.
Yani çok kolay.

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Adı
Akın Kaptan
Geçen sene (Ağustos 2010) CHAMPIX adlı ilaç yardımı ie 18 yıllık tiryakiliğimi bitirdim. İlaç mucize değil ama ilk ay çok yardımcı oluyor. Şu an itibaiyle 1 sene oldu ve çok rahatladım ama mücadele devam ediyor. Keşke bu illet ile hiç tanışmamış olsaydım. Sigarayla ilgili her türlü kamusal yasağı sonuna kadar destekliyorum. Bunu bir özgürlük olarak kabul etmiyorum. Bırakmak isteyen arkadaşlara iyi hazırlık yapmalarını, psikolojik ve tıbbi destek almalarını, bunun "KUVVETLİ BAĞIMLILIK OLDUĞUNU" kabul ederek savaşa başlamalarını tavsiye ederim.