Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şile, Ağva, Kerpe, Kefken Balık Durumu

setko

Aktif Üye
merhaba balıkseverler şansınız bol oltanız hep dolu olsun.bu formu tesadüfen gördüm aranıza katıldım.
bende fırsat buldukça gezerim sahil şeridini aynı zamanda kumbabalıyım.yarın öğleden sonra oralarda olucam spin çalışmayı düşünüyorum sizce kumsaldamı şansımı denesem mendirektemi yada kumbaba kayalıklardamı fikirleriniz için teşekkürler
Sevgili kardeşim ben de Şile'liyim
Levrek Şile'yi terk edeli 3 yıl oldu. O yüzden boşuna zaman kaybetme Kumbaba'dan kalkana at derim.

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sevgili kardeşim ben de Şile'liyim
Levrek Şile'yi terk edeli 3 yıl oldu. O yüzden boşuna zaman kaybetme Kumbaba'dan kalkana at derim.
Levrek sileyi terkedermi abi hiç sadece standart herkesin bildiği meralarda yok.levrek avlamak zor dur sabır ister .mesela forumda bile levrek peşinde koşan kişi sayısı azdır tekirdağ çanakkale tarafında oturanlar hariç .levrek özen ister hava su rüzgar dalga mera seçer .biz şile tarafından alıyoruz.nisan gibi tekrar denemelerinizi siklastirmnizi öneririm.ve yatak levrekleri bakir merALARDA kislar.bunlar benim bildiklerim.bilmediklerimde çoktur elbet ..

laplace2006

Aktif Üye
Adı
Ünal
2-3 hafta once 2,5 kg luk levrek tuttum. Şile merkeze yakın bir bölgede hemde. Bu aralar işlerim nedeniyle gidemiyorum, mutlak denenmesi gerek tam zamanı diye düşünüyorum.

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
2-3 hafta once 2,5 kg luk levrek tuttum. Şile merkeze yakın bir bölgede hemde. Bu aralar işlerim nedeniyle gidemiyorum, mutlak denenmesi gerek tam zamanı diye düşünüyorum.
Tebrik ederim havasını yakalayınca levrek alınır karadeniz saroz ege gibi her havada levrek alamazsın :)

filinta

Yeni Üye
Adı
tayfun filinta
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
evet katılıyorum denenmelere devam bu arada bu gün işimden dolayı gidemedim yarın inşallah oltamı su ile buluşturmayı düşünüyorum

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi sende araç varmı yani 3 5 km uzağa gidebiliyomusun?

filinta

Yeni Üye
Adı
tayfun filinta
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
araç sorun değil varda zaman konusunda sıkıntı oluyor bazen işimden dolayı

emrah3305

Aktif Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi zaten sabah 6.30 8 arası yeterli olur sana bi tavsiye ederim o zaman tabi giriş olup olmadığından emin değilim sana yakın bi otelin yakını dream otelin orda gidebilirmisin kabakoz tarafında

filinta

Yeni Üye
Adı
tayfun filinta
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
giderim tabiki bahsettiğin oteli hatırlıyamadım

filinta

Yeni Üye
Adı
tayfun filinta
Kan Grubu