Şile, Ağva, Kerpe, Kefken Balık Durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemreis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar..
Yarın şileye lüfer ve palamut için gitmeyi düşünüyoruz dayimla. Daha önce hiç oradan denemem olmadi. Bizimkiler yemli denerken ben de spin denemek istiyorum. Tavsiye ettiğiniz sahteler silikon jig rapala vs varmıdır. Elim bos ayrılmak istemiyorum cok heveslendim..

Saygılarımla

Not:
Kamis: savagear salt 10 -32 240
Makina: okuma rtx 40
Misina: 0.18 4x ip

Lrf: savagear salt 2-7 gr
Makina: okuma ceymar 25
Misina : 0.08 4x ip
Bence hiç gitmeyin,ben bu gün döndüm Şileden,hava kötü yağış var ve deniz kabarık,kumsaldan atış yapacaksanız yemlide kamışın ucu beşik gibi sallanıyor,kayalıklardanda denemek için mangal gibi yürek bile yetersiz,anca küçük mendirekten şansınız olabilir atış için,oradada spin çalışacaksanız limanın içine doğru deneyin şansınızı bence ,zira bu senede Şile lüfer konusunda kısır kumsallar henüz tek vuruş bile vermedi şu ana kadar

Bence hiç gitmeyin,ben bu gün döndüm Şileden,hava kötü yağış var ve deniz kabarık,kumsaldan atış yapacaksanız yemlide kamışın ucu beşik gibi sallanıyor,kayalıklardanda denemek için mangal gibi yürek bile yetersiz,anca küçük mendirekten şansınız olabilir atış için,oradada spin çalışacaksanız limanın içine doğru deneyin şansınızı bence ,zira bu senede Şile lüfer konusunda kısır kumsallar henüz tek vuruş bile vermedi şu ana kadar
Tesekkur ederim.. biz şuan ağlayan kayalar civarındayız.. dedigin gibi hava sert.. biz de çadır kurmak için yer bakioz..

Bu akşam üstü Şileden aradılar dün gece limandaki küçük mendirekten liman dışına doğru yemli ile güzel balık alınmış,oradaki küçük mendirektede rüzgarı sırtından aldığın için uzak atış yapmakta mümkün oluyor bu havalarda

Bu akşam üstü Şileden aradılar dün gece limandaki küçük mendirekten liman dışına doğru yemli ile güzel balık alınmış,oradaki küçük mendirektede rüzgarı sırtından aldığın için uzak atış yapmakta mümkün oluyor bu havalarda
Evet biz gördük bi araba orada.. ama bizde tık yoktu.. hatta dedik karşı taraftan mi denesek (kucuk mendirek) sonra da vazgeçtik döndük eve.. nasip değilmiş.. yarın tekneyle boğazda deneyeceğiz..

Perşembeden beri Şilede yim,her akşam balığa gittim amcaoğluyla,2 gece kumbaba sahildeydik,ilk gece ben ben 1 sarıkanat o bir lüfer aldı,ikinci akşam aynı yerden o bir güzel bir lüfer aldı ben ise tek bir vuruş,benim takımın iğneleri küçük olduğundan küçük istavrit fletosu takabilirken o kancaları büyük olduğu için daha iri istavritten fleto takabiliyordu,balık yok denecek kadar az sadece akşam 18,00 - 20,00 arası denk gelirse geliyor onun dışında ki saatlerde tek bir vuruş bile olmuyor,3. gece sahilköy kumsallarına gittik,ilk balık bana vurdu saat 19,00 civarında ve takımı komple alıp gitti,10 dakika sonr aamcaoğluna vurdu,onunda iğneyi yamultup kurtuldu,başkada vuruş olmadı,biz sahilköyde deneme yaparken aynı gece bizim ilk 2 gün denediğimiz sahillerde 2 şer 3 er lüfer alnmış,buna istinaden dün gecede takrar aynı yerimize gittik deniz çok dalgalıydı,kamışlar beşik gibi sallanıyordu ama kumsalda 15-16 kişi vardı lüfere atan,bizde yemlerimizi takıp oltalarımızı suyla buluşturduk,her zaman ki gibi bana yine tek bir vuruş olmazken🙁,Amcaoğluna çokkuvvetli bir vuruş oldu ama balığı alamadı,5 dakika geçmeden yanındakinin oltasına sağlam vuruş oldu ve bizim alamadığımız 40-45 cm lik kofanayı o kenara alabildi,balığın vuruş saati yine 19,00-20,00 arası,sonrasında 21,00 a kadar bekledik tek vuruş dahi olmayınca birde yağmur başlayınca takımları toplayıp evin yolunu tuttuk,şu anda gelecek hafta için büyük iğnelerden takım bağlamaya başladım😉

Back