Perşembeden beri Şilede yim,her akşam balığa gittim amcaoğluyla,2 gece kumbaba sahildeydik,ilk gece ben ben 1 sarıkanat o bir lüfer aldı,ikinci akşam aynı yerden o bir güzel bir lüfer aldı ben ise tek bir vuruş,benim takımın iğneleri küçük olduğundan küçük istavrit fletosu takabilirken o kancaları büyük olduğu için daha iri istavritten fleto takabiliyordu,balık yok denecek kadar az sadece akşam 18,00 - 20,00 arası denk gelirse geliyor onun dışında ki saatlerde tek bir vuruş bile olmuyor,3. gece sahilköy kumsallarına gittik,ilk balık bana vurdu saat 19,00 civarında ve takımı komple alıp gitti,10 dakika sonr aamcaoğluna vurdu,onunda iğneyi yamultup kurtuldu,başkada vuruş olmadı,biz sahilköyde deneme yaparken aynı gece bizim ilk 2 gün denediğimiz sahillerde 2 şer 3 er lüfer alnmış,buna istinaden dün gecede takrar aynı yerimize gittik deniz çok dalgalıydı,kamışlar beşik gibi sallanıyordu ama kumsalda 15-16 kişi vardı lüfere atan,bizde yemlerimizi takıp oltalarımızı suyla buluşturduk,her zaman ki gibi bana yine tek bir vuruş olmazken🙁,Amcaoğluna çokkuvvetli bir vuruş oldu ama balığı alamadı,5 dakika geçmeden yanındakinin oltasına sağlam vuruş oldu ve bizim alamadığımız 40-45 cm lik kofanayı o kenara alabildi,balığın vuruş saati yine 19,00-20,00 arası,sonrasında 21,00 a kadar bekledik tek vuruş dahi olmayınca birde yağmur başlayınca takımları toplayıp evin yolunu tuttuk,şu anda gelecek hafta için büyük iğnelerden takım bağlamaya başladım😉