Dün Şile liman ana baba günüydü,tatil olması ve havanın bahardan kalma olması insanları limanda dolaşmaya itmişti,tüm balıkçı tekneleride liman da kıyıya bağlıydı,araların da kalan birkaç dar alanda epey bir balık sevdalısı doluydu,öğleden sonra zargana topu arkası hamsi parçası ile hatırı sayılır zargana yakalandı,bizde arkadaşla iki tekne arasındaki dar bir alandan akşama lüfere taze yem kullanalım diye hamsi taktığımız dip oltası ile istavrit yakalamaya uğraşsakta anca birkaç hilarya yakaladık,akşam kumlara gitmeyip bu seferde limandan dişli deneyelim dedik,sonuç gece 11 gibi gelen tek çinekop olunca arkadaş ben liman içinden hamsi ile istavrit yakalamayı deneyecem dedi,yakalarsam birde onunla deneriz dedi ve gitti,1 saat sonra yanıma geldi 1 kiloya yakın iri boy istavrit yakalamış,baktım dişliden eser yok bende toplanıp yanına gittim,mantarlı şıpşıp oltaya hamsi dilimleri takarak gece 2 ye kadar çok güzel boyda 3 kilo ya yakın istavrit yakaladık,bu akşam için çubuklaya gidecekti taze ve iri istavritleri ben alayım dedi lüfere yem yaparım,hade len dedim sanki çok balık varda canım istavritleri harcayacaksın😀 İçinden irilerinden 15 tanesini verdim kalanı ben yerim dedim 😀