Soğuk, rüzgarlı ve yağışlı hava için tulum, mont ve pantolon önerileri

(link)

Pantolonda bu aklıma yattı gibi, hem tekne hem kıyıya uygun 3 katlı rüzgar su gecirmez ve goretex.. Bedenlerde de yanılma payı daha düşük bu tarzdaki pantolonlarda..

Bayağı baktım... yine de daha ucuzu olabilir tabi. Ama aradığım anahtar sözcük yoksa riske girmeye değmez.
Ben gore-tex diye arattım. Öyle olunca öyle onlarca yüzlerce seçenek gelmedi. En fazla on tane geliyor.

Boy-kilo ve ölçüleriniz nedir, gördüğüme göre M beden sipariş vermişsiniz.
Referans olması açısından soruyorum.

merhabalar,

imax ürünlerini TR ye gim getirtiyor acaba? gidip yerinde görmek ve pazarlık yapıp almak niyetindeyim. Sanırım kalıpları bolmuş. 185 boy 85 kiloyum. Hangi bedeni almalıyım?

Selam arkadaşlar.
mevsim kış olunca muhabbet malum. 🙂
ben uzun zaman uzak doğuda gemide çalıştım. orda ya çok sıcak var 50 dereceler yada çok soğuk var -20 dereceler.
çinin üst kısmına sarı denize çıktığımızda orda gece güverte vardiyalarında niflonlu kar tulumu giyerdik.aynı tulumları uludağdada giyerdik.
2005 te bodrum kılıç deniz ürünlerinde çalıştığımızdada (adada kalıyodum poyraza açık bi noktaydı) şirket bu tarz tulum getirmişti çok sıcak tutuyo diye kimse giyemiyodu.
gece kıyıdan atçekçiler, kalamarcılar bırakmacılar bu tarz tulumlarıda düşünebilir.
bazı linkler vericem fikir sağlaması açısından.
(link)
(link)
(link)
bi bakın bence iş yaparlar.

merhabalar,

imax ürünlerini TR ye gim getirtiyor acaba? gidip yerinde görmek ve pazarlık yapıp almak niyetindeyim. Sanırım kalıpları bolmuş. 185 boy 85 kiloyum. Hangi bedeni almalıyım?
selam daha önce linkini paylaşmıştım mesut bey le irtibata geçerseniz size yardımcı olur kaç beden için kapıda ödeme sistemi vardır yada istanbulda satan yer hakkında bilgi alabilirsiniz
(link)

(link)

Bu da biraz tuzlu ama muadilleri 300 500 arası belki de gaza gelip bundan alırım 🙂

Gayet güzel,mukavemetli ve sıcacık görünüyor.Bence güzel bir ürün.Ama kalitesi nedir bilemem?Alanlardan iki kişi yorum yapıp 5 yıldız vermişler.İyidir diye düşünüyorum.

selam daha önce linkini paylaşmıştım mesut bey le irtibata geçerseniz size yardımcı olur kaç beden için kapıda ödeme sistemi vardır yada istanbulda satan yer hakkında bilgi alabilirsiniz
(link)

Hüseyin bey,arkadaşınız Mesut bey size kesinlikle yüzdenizi vermeli zira her fırsat buldukça reklamını yapıyorsunuz 🙂 🙂 Şaka bir yana insan sevdiği ve güvendiği birine yönlendirme yapıp her iki tarafın da kazanmasını arzuluyor.Stoklarında kalmamış güzel ürün sayısı epeyce bir var.Stok durumunu ve fiyatları güncelleyebilirse sanırım faydası olur.

Back