Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soğuk, rüzgarlı ve yağışlı hava için tulum, mont ve pantolon önerileri

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Bayağı baktım... yine de daha ucuzu olabilir tabi. Ama aradığım anahtar sözcük yoksa riske girmeye değmez.
Ben gore-tex diye arattım. Öyle olunca öyle onlarca yüzlerce seçenek gelmedi. En fazla on tane geliyor.
Boy-kilo ve ölçüleriniz nedir, gördüğüme göre M beden sipariş vermişsiniz.
Referans olması açısından soruyorum.

adbakt

Aktif Üye
Adı
Adil
Kan Grubu
B Rh Pozitif

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
merhabalar,

imax ürünlerini TR ye gim getirtiyor acaba? gidip yerinde görmek ve pazarlık yapıp almak niyetindeyim. Sanırım kalıpları bolmuş. 185 boy 85 kiloyum. Hangi bedeni almalıyım?

fatih çelikçi

Yeni Üye
Adı
Fatih ÇELİKÇİ

fatih çelikçi

Yeni Üye
Adı
Fatih ÇELİKÇİ
Selam arkadaşlar.
mevsim kış olunca muhabbet malum. :)
ben uzun zaman uzak doğuda gemide çalıştım. orda ya çok sıcak var 50 dereceler yada çok soğuk var -20 dereceler.
çinin üst kısmına sarı denize çıktığımızda orda gece güverte vardiyalarında niflonlu kar tulumu giyerdik.aynı tulumları uludağdada giyerdik.
2005 te bodrum kılıç deniz ürünlerinde çalıştığımızdada (adada kalıyodum poyraza açık bi noktaydı) şirket bu tarz tulum getirmişti çok sıcak tutuyo diye kimse giyemiyodu.
gece kıyıdan atçekçiler, kalamarcılar bırakmacılar bu tarz tulumlarıda düşünebilir.
bazı linkler vericem fikir sağlaması açısından.
Tulum
Tulum
SOĞUK İKLİM TULUMU-TULUMLAR-SIR EL KORUYUCULAR-AHTER
bi bakın bence iş yaparlar.

melanur

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Soy
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhabalar,

imax ürünlerini TR ye gim getirtiyor acaba? gidip yerinde görmek ve pazarlık yapıp almak niyetindeyim. Sanırım kalıpları bolmuş. 185 boy 85 kiloyum. Hangi bedeni almalıyım?
selam daha önce linkini paylaşmıştım mesut bey le irtibata geçerseniz size yardımcı olur kaç beden için kapıda ödeme sistemi vardır yada istanbulda satan yer hakkında bilgi alabilirsiniz
http://www.egetechstore.com/arama?tip=1&submit=+&word=imax

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

Gayet güzel,mukavemetli ve sıcacık görünüyor.Bence güzel bir ürün.Ama kalitesi nedir bilemem?Alanlardan iki kişi yorum yapıp 5 yıldız vermişler.İyidir diye düşünüyorum.

selam daha önce linkini paylaşmıştım mesut bey le irtibata geçerseniz size yardımcı olur kaç beden için kapıda ödeme sistemi vardır yada istanbulda satan yer hakkında bilgi alabilirsiniz
http://www.egetechstore.com/arama?tip=1&submit= &word=imax

Hüseyin bey,arkadaşınız Mesut bey size kesinlikle yüzdenizi vermeli zira her fırsat buldukça reklamını yapıyorsunuz :) :) Şaka bir yana insan sevdiği ve güvendiği birine yönlendirme yapıp her iki tarafın da kazanmasını arzuluyor.Stoklarında kalmamış güzel ürün sayısı epeyce bir var.Stok durumunu ve fiyatları güncelleyebilirse sanırım faydası olur.