Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Solunar takvimine göre...!!

Musti.barut

Daimi Üye
Aralık ayını raporlara göre takip edicem abi önümüzdeki günlere bi bakalım, şimdi stabil çalışan bir hava basıncı programı arıyorum
onurum ayın 21 22 23 solunara göre balığın üst seviyede olduğunu göstermekte eğer bu günlerde basıncı da yakalarsak spin için harika bir av haftası olacağını düşünüyorum

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
onurum ayın 21 22 23 solunara göre balığın üst seviyede olduğunu göstermekte eğer bu günlerde basıncı da yakalarsak spin için harika bir av haftası olacağını düşünüyorum
Aynen öyle abi Şuanda telefona SyPressure Pro. Yu kurdum ölçümlerini birkaç gün gerçek civalı barometreyle test edicem değerler stabilse ömürlük ;)

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar,hani bu konularda gerçekten de ahkam kesebilecek kadar bilgim yok.Ama dün sohbet esnasında @galapagosluiguana kardeşimin bulduğu bir uygulamayı indirip kullandım.Denediklerim içinde en kapsamlı ve tüm değerlerde en doğru tahmini veren uygulama bu oldu.Sizlerden ricam bu uygulamayı da indirip denemenizdir.Gerçekten de memnun kalacağınıza inaniyorum.Yanlış bir tarafı varsa da bizleri de uyarmış olursunuz.Android marketten Fishing Mobile diye arattırırsanız bulursunuz.Ben altta linkini de veriyorum.Bu program hakkındaki görüşlerinizi de merakla bekliyorum.

Fishing Mobile - Applications Android sur Google Play

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Biraz önce solunar takvimine baktım, yarından itibaren ayın 19'una kadar tam on gün tek yıldız veriyor. Bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası.
Bu kadar uzun süre balık olmaması pek imkan dahilinde değil gibi.
Ama şu olabilir, diğer 3-4 yıldız verdiği günlerde tavan yapabilir, o ayrı. Ama 10 gün boyunca balık seyrek olacak göstermesini mantıklı bulmadım.
Bakalım buradan paylaşımlarla durumu göreceğiz zaten...
Balık durumundan ziyade hava basıncını takip etmek lazım, balık durumuna ben de inanmıyorum açıkçası, sadece major time ve minor time mantıklı geliyor çünkü ay ve güneşin konumuna göre hesaplıyor.

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ayın döngüsünün balık avında ne kadar etkili olduğunu hepimiz biliyoruz.Yani takvimde belirtilen bu dönem balığın çıkmayacağını değil,diğer dönemdeki kadar bol av vermeyeceğini belirtiyordur belki de?Yani "Şu tarihler arasında balık avınız daha verimli geçmeye müsaittir..." gibilerinden olabilir?

suleymancirit

Aktif Üye
Adı
Süleyman Cirit
Aralık ayını raporlara göre takip edicem abi önümüzdeki günlere bi bakalım, şimdi stabil çalışan bir hava basıncı programı arıyorum
Android için google play den , meteoroloji genel müdürlüğünün yeni yazılımını indir, favorilere "istanbul atatürk hava limanı ve sabiha gökçen havalimanı" olarak ekle, orda en garantili basınç değerlerini dakikası dakikasına görebilirsin.
beykoz feneri ni de , ekleyebilirsin.
Gps si açıp konumuna en yakın yeri de gösteriyor.

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Android için google play den , meteoroloji genel müdürlüğünün yeni yazılımını indir, favorilere "istanbul atatürk hava limanı ve sabiha gökçen havalimanı" olarak ekle, orda en garantili basınç değerlerini dakikası dakikasına görebilirsin.
beykoz feneri ni de , ekleyebilirsin.
Gps si açıp konumuna en yakın yeri de gösteriyor.
Teşekkürler bir bakıyım