Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Son iki av güncem..:)

seyfi1973

Üye
Adı
SEYFİ GÜNGÖR
TEBRİKEDERİM GÜZEL AV GEÇİRMİŞİNİZ...

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Yine harika bir rapor hazırlamışsın ishak abi, seninle beraber o anları yaşadım, özlemişim raporlarını:) çizmiş olduğun palamut takımı içinde ayrıca teşekkürler. :)

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Yine harika bir rapor hazırlamışsın ishak abi, seninle beraber o anları yaşadım, özlemişim raporlarını:) çizmiş olduğun palamut takımı içinde ayrıca teşekkürler. :)
Sevgili Oktay'ım, yorumun ve güzel sözlerin için teşekkürler kardeşim.:)İnşallah tez zamanda tüm dostların çok daha güzelini yaşamalarını temenni ederim.:)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Palamut, Mercan, Karagöz...
Daha ne olsun
Afiyet olsun İshak

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
İshak abi güzel bir organizasyon.
Ablaların balığa gelmesi ise mucize.
Ben gezi amaçlı bile zor bindirirken evdekileri tekneye böyle oltalarında ışıl ışıl balıklarla ablalara imrendim. Keyifli avlarınızın devamı dileklerimle...
Rast gelsin.

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Palamut, Mercan, Karagöz...
Daha ne olsun
Afiyet olsun İshak
Sevgili Şeref, bu aralar şansıma hep tekne avı yapma imkanı denk geliyor.Aslında benim asıl aşkım olan Al yanaklı/kalın dudaklı lardan :p(Çupra cemaati) bu ara pek uzak kaldım.:(

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
İshak abi güzel bir organizasyon.
Ablaların balığa gelmesi ise mucize.
Ben gezi amaçlı bile zor bindirirken evdekileri tekneye böyle oltalarında ışıl ışıl balıklarla ablalara imrendim. Keyifli avlarınızın devamı dileklerimle...
Rast gelsin.
Sevgili Emre,senin yorumunu okurken emin ol az biraz maziye daldım.:)Zamanın da aynı sıkıntıları bende yaşamıştım.:eek:Fakat sabrın sonu selamettir derler ya...Sanırım kazanan ben oldum.

Şimdi balık deyince hanımlar bizden fazla talepkar oldular...:p

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
İshak ağabey,

Öncelikle, uzun iş hayatının sonunda mükafatın olan emekliliğin için hayırlı olsun demek istiyorum. Artık sağlığın yerinde olduğu sürece, havalar müsade ettikçe, dostların ve ailen ile doyasıya avlar yapman için önünde engel kalmamış ağabey:)

Özelinden ayırdığın zaman ile özenle hazırladığın bu mükemmel raporunu okurken çok keyif aldım, fotoğraflar ve videoların muhteşem, ellerine, emeğine sağlık ağabey ;)

Ayrıca, sizlere mutluluk kaynağı olan bu av güncelerinizde çok güzel balıklar nasip olmuş. Bir de hayatının Torik'i var ki, muhteşem bir sevinç kaynağı olmuş. Bu av günceniz için herkesi kutlar, tebrik ederim. Ve, takdire şayan bir şekilde geri bıraktığınız balıkları görmezden gelmek mümkün değil, yüreğinize sağlık ağabey :harika::harika::harika:

Takım ve yem hakkında aydınlatıcı bilgiler için de çok teşekkür ederim. Gelecekte örnek olacak bir davranış sergilemişsin ağabey

Müsadenle sormak istediğim bir konu var. Bu aralar araştırma içerisindeyim ve sanırım Drift HD kamera alacağım. Almadan önce kullandığın kameranın markasını verebilirsen çok sevineceğim ağabey :)

Ailece gerçekleştireceğiniz güzel avlarınızın devamını ve her zaman rast gelmesini dilerim. Sağlıcakla kal İshak ağabey...

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
emekliliğini doya doya yaşa abi :)
hayat sana güzel :)