ekvator1907
Aktif Üye
Tebrikler Akıp Kaptan, o balığı yakalamak herkese nasip olmaz. Unutulmayacak avlardan birine imza atmışsınız.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
TeşekkürlerÇok güzel akya, tebrik ederim Akın Kaptan, niceleri rast gelsin. Sarıkuyruk balığına akya denmesi bence doğru değil, aynı şekilde de yazılı orkinos yavrularına palamut veya torik denmesi gibi benzetmeler de doğru değil, kolyos'a uskumru denmesi gibi benzetmeler de...
4 yılda 1 kere nasib oldu. Sizede rastgelsinÇok güzel gerçekten. Tebrikler. Pek sık görmediğimiz gerçek akya (lichia amia)
Her daim rastgele
Gerçekten heybetli bir görüntüsü var. Balığın raka tarafı neredeyse yassı. Bu nedenle olduğundan daha büyük görünüyor.akın kaptanım can ı gönülden tebrik ederim akya ile de tanışmış oldum açıkçası yüzgeçlerinin heybetinden mücadelesi tahmin ediliyor doğrusu![]()
Teşekkürler. Bu balık beni gaza getirdi.Balığa ve denize sevdalı ruhlarımızı şenlendiren,
deniz ve balık kokan güzel bir günce
Bende zıpkıncı forumlarında bu balığın resimlerine bakıp öğrenmiştim. Sonunda kısmet oldu. Haftasonları en az bir tam günü balığa ayırmaya çalışıyorum. Bu avda sadece yemlik palamutu tutmak için 2.5saat dolaştım. Yemlik güzel olunca gerisi kolay. Teşekkürler.Tebrik ederim harika bir av. Açıkçası bende Sarıkuyruğu hep akya sanıyordum. Ve bariz farkları olduğunuda sayenizde öğrendim. Avlarınız gerçekten takdire şayan.
Teşekkürler. Bunlar 50 kg kadar olabiliyormuş. Umarım birtane de onlarda gelir.Müthiş bir balık ve güzel bir av herkese nasip olmaz böyle balıklar.Tebrik ederim
Sağol Şeref abi. Şimdi Bursa haberlerini bekliyoruz.Tebrikler Akın
Sonunda aradığın o gerçek Akya'yı bulmuşsun.
Görünüşe göre dün geceki rastgelsin dileğim işe yaramış..![]()
Teşekkürler. Yakışmış değil mi?tebrikler akın kaptan sanada gerçek akya yakışır
Sağolun. Bana da ilk kez nasib oldu.kaptanım bileğine emeğine sağlık, benim ilk defa duyduğum balıkları siz avlıyorsunuz. Her daim rast gelsin....
Kesinlikle unutmayacağım bir av. Uzun süredir aklımda olan ancak birtürlü yakalayamadığım bir balıktı. Şimdi sırada orkinos ve kılıç var. Onlar bana gelmezse ben onlara gideceğim.Tebrikler Akıp Kaptan, o balığı yakalamak herkese nasip olmaz. Unutulmayacak avlardan birine imza atmışsınız.
Teşekkürler. Her balık sevdalısının hayellerine kavuşması dileğiylr hepinize rastgelsin.tebrikler gerçektende harika bır balık bizim sadece hayalini kurabiliceğimiz bir balık herdaim rastgelsin![]()