Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin ile Levrek Avında - SUYU OKUMAK -

Rotasiz Kaptan

Aktif Üye
Adı
hakan
Hocam cogu kisinin eksik kaldigi bi konuya deginmissiniz. Gercekten anlatim ve tariflerinizle super bir bilgi paylasimi olmus. Dediginiz gibi ruzgar konusundaki bilgilerinizide bizimle paylastiginiz zaman cogu avdan elimiz bos donmeyiz heralde:) tekrardan tebrikller ve tesekkurler ustad.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

scorpion26

Daimi Üye
Çok faydalı bir başlık. Elinize sağlık.

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Abicim ellerine sağlık..
Sevgili Tayyar abi ile kilometrelerce sahil yürüyerek onun işaret etmiş olduğu bölgelerde levrek aradım..muvaffak olamadım kısmette yokmuş levrek;ancak neden özellikle o bazı bölgeler? bu sorunun cevabı benim için çok daha önemli idi.. Tabi o rüzgarda fırtınada birbirimize ses duyurmak bi yana sadece el-kol işaretleri ile anlaşabiliyorduk, nasıl anlatsın Tayyar abim :D
Şimdi ise bu kıymetli konu sayesinde tüm taşlar ZANK diye oturmuş oldu kafamda :)
Görsellerin harika anlatım dilin ise çok anlaşılır.
Teşekkürler

despiro

Aktif Üye
çok değerli bilgiler için teşekkürler

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Güzel bir konu olmuş.
Elinize sağlık.

Burada unutulmaması ve çok dikkat edilmesi gereken bir nokta var.
RIP akıntıları çok tehlikelidir.
Bu akıntı sizi açığa doğru çeker. Yanlışlıkla, dalgınlıkla bu akıntıya girmek ölümcül olabilir. Hele hele göğüs çizmemizin içi suyla dolarsa kurtulma şansı çok az olabilir. Bu noktalara yazın yüzerken de dikkat etmek gerek. Olur da bir şekilde kapılırsak yatay (kıyıya paralel) hareket etmeli/yüzmeliyiz..

Yhy

Aktif Üye
Adı
Yahya
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kolayca anlaşılabilir, resimlerle ve şemalarla desteklenmiş çok güzel bir bilgilendirme yazısı olmuş, emeğine sağlık, teşekkürler Fırat kardeşim.