Horozbina
Daimi Üye
- Adı
- Bülent
Herkes levreğe, 
Levrek niyetine.
Levrek niyetine.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ya vakit ölüyseHerkes levreğe,
Levrek niyetine.![]()
Çok teşekkür ederim.abi eline emeğine sağlık özellikle bu rip akıntısı birçok kisinin boğulup hayatını kaybetmesine sebebiyet vermekte olduğundan hazır başlamışken bu konuya vakıf olduğundan devamını dilerim teşekkürler paylaşım için eline emeğine sağlık selamlar saygılar
Emeklerine sağlık Fırat abi, mükemmel bir çalışma olmuş![]()
![]()
![]()
Emeğe en güzel ödülü böylelikle almış oluyorum eksik olmayın. Çok teşekkürler.Hay maşallah. On numara anlatım olmuş. Başından sonuna kadar keyifle okuduğum ender anlatımlardan birisi olmuş. Emeğinize sağlık...
Çok teşekkürler. Kesinlikle katılıyorum. Kaliteli platformlarda yapılan doğru bilginin paylaşımı paha biçilmezdir.Çok teşekkürler Mr. Hamington.
Bilgi kadar önemli bir şey daha vardır. Bilgiyi paylaşmak.
Çok faydalı bir başlık. Elinize sağlık.
çok değerli bilgiler için teşekkürler
Emeğinize sağlık.
Çok teşekkürlerÇok kıymetli bilgiler
Paylaştığınız için teşekkür ederim
Her zaman rasgelsin
Eksik olmayın çok teşekkürler. Sadece nacizane bilgilerimi paylaşmak istedim.Hocam cogu kisinin eksik kaldigi bi konuya deginmissiniz. Gercekten anlatim ve tariflerinizle super bir bilgi paylasimi olmus. Dediginiz gibi ruzgar konusundaki bilgilerinizide bizimle paylastiginiz zaman cogu avdan elimiz bos donmeyiz heraldetekrardan tebrikller ve tesekkurler ustad.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir şekilde karşılaşmış, tanışmış olmamız lazım diye düşünüyorum aslında.Abicim ellerine sağlık..
Sevgili Tayyar abi ile kilometrelerce sahil yürüyerek onun işaret etmiş olduğu bölgelerde levrek aradım..muvaffak olamadım kısmette yokmuş levrek;ancak neden özellikle o bazı bölgeler? bu sorunun cevabı benim için çok daha önemli idi.. Tabi o rüzgarda fırtınada birbirimize ses duyurmak bi yana sadece el-kol işaretleri ile anlaşabiliyorduk, nasıl anlatsın Tayyar abim
Şimdi ise bu kıymetli konu sayesinde tüm taşlar ZANK diye oturmuş oldu kafamda
Görsellerin harika anlatım dilin ise çok anlaşılır.
Teşekkürler
Güzel bir konu olmuş.
Elinize sağlık.
Burada unutulmaması ve çok dikkat edilmesi gereken bir nokta var.
RIP akıntıları çok tehlikelidir.
Bu akıntı sizi açığa doğru çeker. Yanlışlıkla, dalgınlıkla bu akıntıya girmek ölümcül olabilir. Hele hele göğüs çizmemizin içi suyla dolarsa kurtulma şansı çok az olabilir. Bu noktalara yazın yüzerken de dikkat etmek gerek. Olur da bir şekilde kapılırsak yatay (kıyıya paralel) hareket etmeli/yüzmeliyiz..