Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Kamış Önerisi

secolanga

Aktif Üye
Adı
Sercan
Merhaba arkadaşlar. Decathlondan Shimano Sahara 2500 FI Spin Makine aldım. Forumda ki kamış önerisi başlıkları altındaki yorumları okudum. Sonuçta kararsız kaldım. Önerilerden gördüğüm kadarıyla birkaç model olabilir diye düşündüm. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var. İlla bu kamışlar olmasına gerek yok tabi bütçeyi çok aşmasın :) Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

DAIWA Legalis Seabass
SHIMANO Catana Dx Spinning
Shımano Alivio Dx
Okuma Fina Pro

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Daiwa Legalis seabass alın ben daha geçenlerde aldım denedim çok güzel kamış atış erimi çok iyi özellikle aksiyonu çok iyi su üstü sahteleri çok iyi yüzdürüyor wtd aksiyonu çok güzel yapılıyor, iki ay öncede arkadaşım legalis almıştı onda da daha önce catana vardı elinden çıkardı bu kamışı aldı onun tavsiyesiyle bende aldım, keşke daha önce alsaymışım

Son düzenleme:

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Seçenekler içinde en güzeli Daiwa, ben onu tercih ederdim.

secolanga

Aktif Üye
Adı
Sercan
Daiwa Legalis seabass alın ben daha geçenlerde aldım denedim çok güzel kamış atış erimi çok iyi özellikle aksiyonu çok iyi su üstü sahteleri çok iyi yüzdürüyor wtd aksiyonu çok güzel yapılıyor, iki ay öncede arkadaşım legalis almıştı onda da daha önce catana vardı elinden çıkardı bu kamışı aldı onun tavsiyesiyle bende aldım, keşke daha önce alsaymışım
Seçenekler içinde en güzeli Daiwa, ben onu tercih ederdim.
Daiwa'nın siparişini verdim gelmesini bekliyorum. Stoklarda da pek kalmamıştı. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@secolanga Şimdiden hayırlı olsun. Bende Lrf kamış aramaktayım malesef kur yükselmesinden dolayı stoklar var olmasına rağmen irtibata geçtiğimde ellerinde olmuyor.

secolanga

Aktif Üye
Adı
Sercan
@GRAFTT teşekkür ederim. Bu arada kamışı Trabzon'da bir firmadan aldım :) Bulduklarım arasında sadece onların elinde vardı. Sağ salim Tekirdağ'a kadar gelir inşallah.

seckinboz

Yeni Üye
Adı
Seçkin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@secolanga hocam ben catana aldım. 10-30 atarlıydı, memnunum gayet güzel kullanışlı ve sağlam. Siz tercihinizi yapmışsınız güzel avlarda kullanırsınız inşallah.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Legalis balistic crosscast lateo labrax diye gider daiwa serisi ;)

Doğru seçim

secolanga

Aktif Üye
Adı
Sercan
@secolanga hocam ben catana aldım. 10-30 atarlıydı, memnunum gayet güzel kullanışlı ve sağlam. Siz tercihinizi yapmışsınız güzel avlarda kullanırsınız inşallah.
Legalis balistic crosscast lateo labrax diye gider daiwa serisi ;)

Doğru seçim
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kamış geldi takımı tamamladık şimdilik. Dün itibariyle ilk spin avını da yaptım. Sonuç beklediğim gibiydi :) Yavaş yavaş öğreneceğiz herhalde. Bu arada spin avcılığını izlerken de keyif alıyordum uygulamada da hoşuma gitti. Balık gelirse daha güzel olur tabi :)