Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Kamış Önerisi

secolanga

Aktif Üye
Adı
Sercan
Kamış hakkında bilgi verirmisiniz yumuşak mı sert mi...erimi nasıl??
Bu konuda acemi bir balıkçı olarak söylediklerim ne kadar doğru olur bilemiyorum. Diğer kamışlarla karşılaştırma şansım da olmadığı için ancak göreceli yorum yapacağım. Bence sertliğini hissettiren bir kamış. Erimi konusunda 14.8 gramlık sahteyi 45-50 metre aralığına atabildim. Fazlası olabilir o benim acemiliğim yüzünden olabilir.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamış hakkında bilgi verirmisiniz yumuşak mı sert mi...erimi nasıl??
Yumuşak değil hafif sert atış erimi çok iyi 10-35gr atarlı olmasına rağmen 10gr dan çok daha hafif sahteleri bile atar derecesine göre çok iyi atıyor, ben 3gr'lık mini poper ve 3gr lık jig head'le silikon yem attım 3gr olmalarına rağmen çok iyi attı çok kullanışlı bir kamış, bendeki 2.60 cm olanı, özellikle su üstünde wtd yaparken çok başarılı cuma sabahı wtd yaparken bir tane levrek aldım

Son düzenleme:

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Bu konuda acemi bir balıkçı olarak söylediklerim ne kadar doğru olur bilemiyorum. Diğer kamışlarla karşılaştırma şansım da olmadığı için ancak göreceli yorum yapacağım. Bence sertliğini hissettiren bir kamış. Erimi konusunda 14.8 gramlık sahteyi 45-50 metre aralığına atabildim. Fazlası olabilir o benim acemiliğim yüzünden olabilir.
Acemi olarak 45 50 metre attıysanız tamamdır ;)
Sahtelerin azami erimleri en iyisinde bile yaklaşık 60-70 arasıdır ki buda ortama ve kullanılan malzemeye bağlıdır.
Attığınız mesafe ziyadesiyle yeterli
Hayırlı uğurlu olsun
Avlarınız bol olsun
:harika: