conquestime
Aktif Üye
- Adı
- Fatih
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Hayırlı olsun ... Doğru yer ve doğru zaman önemli . sen balığı değil balık seni tutsun 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Doğru yer sizin oralar galiba Akbük’e tekrar gittiğimde oraları da deneyeceğim artıkHayırlı olsun ... Doğru yer ve doğru zaman önemli . sen balığı değil balık seni tutsun![]()
Bu konuda acemi bir balıkçı olarak söylediklerim ne kadar doğru olur bilemiyorum. Diğer kamışlarla karşılaştırma şansım da olmadığı için ancak göreceli yorum yapacağım. Bence sertliğini hissettiren bir kamış. Erimi konusunda 14.8 gramlık sahteyi 45-50 metre aralığına atabildim. Fazlası olabilir o benim acemiliğim yüzünden olabilir.Kamış hakkında bilgi verirmisiniz yumuşak mı sert mi...erimi nasıl??
Yumuşak değil hafif sert atış erimi çok iyi 10-35gr atarlı olmasına rağmen 10gr dan çok daha hafif sahteleri bile atar derecesine göre çok iyi atıyor, ben 3gr'lık mini poper ve 3gr lık jig head'le silikon yem attım 3gr olmalarına rağmen çok iyi attı çok kullanışlı bir kamış, bendeki 2.60 cm olanı, özellikle su üstünde wtd yaparken çok başarılı cuma sabahı wtd yaparken bir tane levrek aldımKamış hakkında bilgi verirmisiniz yumuşak mı sert mi...erimi nasıl??
Acemi olarak 45 50 metre attıysanız tamamdırBu konuda acemi bir balıkçı olarak söylediklerim ne kadar doğru olur bilemiyorum. Diğer kamışlarla karşılaştırma şansım da olmadığı için ancak göreceli yorum yapacağım. Bence sertliğini hissettiren bir kamış. Erimi konusunda 14.8 gramlık sahteyi 45-50 metre aralığına atabildim. Fazlası olabilir o benim acemiliğim yüzünden olabilir.