Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin kamış tavsiyesi

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Şeref abi ben bir yerde 2 adetlik stok görüyorum. Bu kamış ile daha çok hangi ağırılklarda çalışıyorsun? 15 gr. performansı nasıl olur?
O stok görüntüsü gerçek olmayabilir.
Sarın almadan önce iyice teyit etmeyi unutma. :)

Benim standart sahtelerim 18-31 gr arasında. Bunun yanında daha ağır ve daha hafif olanları da zaman zaman denemişliğim var. Bu durumda da performansı memnuniyet verici. Ayrıca 50-60 gr lık jigleri de atmayı denedim ve hala sağlam olduğuna göre bu konuda da başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Benim bir diğer Kullanım alanım tekneden uzun olta ve şarkıya yemli avlar. Hatta Morfoğan'da 100-150 gr lık kurşunlarla Kalamar, Mercan ve bana büyük heyecan yaratan Köpekbalıkları yakaladım.

Satın almadan önce eğer istersen bu kamışı bende görüp deneyebilirsin.

scorpion26

Daimi Üye
O stok görüntüsü gerçek olmayabilir.
Sarın almadan önce iyice teyit etmeyi unutma. :)

Benim standart sahtelerim 18-31 gr arasında. Bunun yanında daha ağır ve daha hafif olanları da zaman zaman denemişliğim var. Bu durumda da performansı memnuniyet verici. Ayrıca 50-60 gr lık jigleri de atmayı denedim ve hala sağlam olduğuna göre bu konuda da başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Benim bir diğer Kullanım alanım tekneden uzun olta ve şarkıya yemli avlar. Hatta Morfoğan'da 100-150 gr lık kurşunlarla Kalamar, Mercan ve bana büyük heyecan yaratan Köpekbalıkları yakaladım.

Satın almadan önce eğer istersen bu kamışı bende görüp deneyebilirsin.
Abi kamış hakkındaki yorumların için çok teşekkür ederim. Bir ara denk getirir isek seninle avlanmayı çok isterim. Dediğin gibi firmayı aradım. Ellerinde zaten yok, firmayada sordum haber bekliyorum filan diyor ama bence temin etme ihtimalleri yok. Bu durumda bassterra liste başına oldukça yakın olmasına rağmen eleniyor.

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu ürün hafifliği ile kafamı çok karıştırdı şimdi. 50-60 gr da sorun çıkarmadığına eminmisiniz? Yoksa 60 gr. atar için bir kamış daha almak zorunda kalıcam.
60gr lık zargana topu da attım, 50 gr iskandil kurşun takıp yemli avdada kullandım.. kesinlikle dayanıklı ama bu sürekli 60 gr atıp verim alabileceğiniz anlamına gelmez ama 50 gr la sürekli olarak çok rahat verim alırsınız... spin olayına gelirsek kamış zaten spin kamış kamçılama konusunda alışmanız biraz zaman alabilir ama alışında gerçekten çok iyi.. 10 gr lık sahteleri 0,28 misina olmasına rağmen çok iyi atışlar yapabiliyorum... Mutlaka daha iyi kamışlar var sadece kullandığım kamışın bende bıraktığı tecrübe ve memnuniyetten bahsetmek istedim. Okuma V system kullanan arkadaşım var o daha da memnun tabi ama sadece spin için...

scorpion26

Daimi Üye
Evet sonunda Shimano Bassterra ma yarın kavuşuyorum. Görerek almak istiyordum fakat iş yoğunluğundan fırsatım olmadı. 2 ürün gelmiş. Biri dükkandan hemen satılmış diğerini ise ben aldım. Cumartesi sabahta bir aksilik olmaz ise ilk testini yapıcam. Tekrardan herkese yardımları için teşekkürler.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Lure mania filan alırken halkalarına iyi bakın iyi kontrol edin. Misina kılavuzları düzgün ve sıralı yerleştirilmiş olsun. Aslında x marka bir kamış alırken her zaman bu kontrolü yapın.

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
Luremania kadar ucuna misina dolanan bir kamış görmedim :( En uç halkanın ayaklarındaki dirsek kamış batırıyor.

Lure mania filan alırken halkalarına iyi bakın iyi kontrol edin. Misina kılavuzları düzgün ve sıralı yerleştirilmiş olsun. Aslında x marka bir kamış alırken her zaman bu kontrolü yapın.

yuksel43

Yeni Üye
Adı
Yüksel
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Shimano Bassterra yorumları merak ediyoruz.
Benim de çok ilgimi çekti doğrusu çok fazla malzeme sahibi olmadan çok işimi görecek ekipmanlar arıyorum. Bu kamış tam istediğim gibi bir kamış olabilir...

scorpion26

Daimi Üye
Valla bu kamışı pek fazla kullanan yok. Piyasada zaten kamışta yok gibi birşey. Tek kullanan Şeref abi o da zaten yeri geldiğinde paylaşıyor yazdıklarını. Sert aksiyonlu güçlü bir kamış. Geçmiş araştırmalarımda italyada bu kamışla yakalanan 9 kg civarı bir levrek görmüştüm.