Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin kamış tavsiyesi

gezginavci

Yeni Üye
Adı
Cenk Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
casting olmuş döküm, iyi mi... kurşun dökerken kullanırız artık. Döküm olta ne diyorum ben de, yeni bir kalıp teknolojisi falan mı. Google translate iş başında. Yok para verip tercüme ettirdiyseniz, o çevirmenden paranızı geri alın.
Murat bey sizin CASTING ten anladığınız ne bilemiyorum ama biraz teknik bilginiz varsa anlamları arasında döküm, dökme vb. anlamlar taşıdığını bilebilirdiniz. Eğer internette birazcık araştırma yapsa idiniz böyle bir cevapta vermezdiniz.

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
balıktan biraz anlıyor olsaydınız casting kelimesinin atış yapmak anlamına geldiğini bilir, bu bariz hatayı savunmazdınız

gezginavci

Yeni Üye
Adı
Cenk Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
balıktan biraz anlıyor olsaydınız casting kelimesinin atış yapmak anlamına geldiğini bilir, bu bariz hatayı savunmazdınız
Murat bey bahsi geçen tanım oltanın hangi yöntem ile imal olduğu. Olta ile balık nasıl yakalanır onu anlatmıyor.

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
baitcaster makinem var, yem dökümü mü yapıyor? hiçbir kamış döküm yöntemiyle imal edilmez. bir kalıba sarma yöntemiyle üretilirler

taner.a

Aktif Üye
200 gr mı geçen spin kamış almayın,bütçeniz varsa 150-160 gr max olsun.

Balık Oyunları

Daimi Üye
Adı
alp
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşım
bugüne kadar genelde spining disiplininde avlanmis biri olarak seninde standartlarına uygun sekilde önerebilecegim kamışlar

shimano nasci 2.77 uzunluk 10-50 atar aralığı ve 199 gr ağırlık
Shimano yasei red sea bass 2.70 uzunluk 10-50 atar aralığı ve 212 gr ağırlık
Shimano beastmaster Cx sea bass 2.70 uzunluk 20-60 atar aralığı 227 gr ağırlık

Umarım aradigin uygun kamısı bulabilirsin tabikide diğer markaların uygun kamışları var ben tercihimi shimano dan yana kullanırdim kolay gelsin