Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin kamışı aramaya devam

heykels

Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eşref Bey diğer kamışların tabiki özellikleri itibari ile bu kamışı kıyaslamadım ancak kullanıyorum gayet başarılı bir kamış. Yanlız sahteleri bol miktarda var derken biraz bilgi verirmisiniz?OİYASA derken ?

Sahil33

Daimi Üye
Togay kardes ben seni anladım .akdeniz de av yapıyorsun bir da sahte balik ve top arkasına lastik bağlanarak av yapılıyor ...sen de böyle bişi düşünüyorsun demi ben sana bu konuda yardım edim

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
Fladen Maxximus Total Flex'ler var, benzerlerinden çok cüzi miktarda ağır olsa da, at-çek kamışları denince yalan yanlış akla gelen karbon malzemeden değil, farklı bir fiberden nano fiberden yapılma. Esnek olmasına esnek fakat atışta kendisini o kadar hızlı topluyor ki, sahteyi atmak için kamışı savurmak değil, itmek gerekiyor ileri sadece. En önemlisi, son derece güzel bir isabet özelliği var.

Adı
Levent
Kan Grubu
A Rh Negatif
okuma v system 270 10-40 atarlı bir de 240 ını alın düşünmeden. kayalık, zor meralarda 240 ı kullanın. sahil, kumsallar veya rahat meralarda 270 i kullanın. boşuna uğraşmayın. tek kamışa o kadar da para vermemiş olursunuz. kalitesi de fena değil. yalnız yere düşürmeyin. yere sert bir şekilde düşen hemen hemen her kamış pert oluyor. hayırlı avlar.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Akdeniz de kullanacaksınız alacağınız kamışın kılavuzları da kamışın atarı çekeri toplanması kadar önemli bir hal alır. O yüzden seçiminizi yaparken kamışın kılavuzlarının yapısını da sormayı unutmayın. Bir kaç kullanımdan sonra kamış kılavuzlarının pert olması canınızı sıkabilir.

togay yurtsever

Aktif Üye
@Aytan01 icraatleri derken? :)
Helios işçiliği ve fuji halkalarından dolayı aklımı hep kurcalıyor da narin yapıda diyenler olduğu için tereddütte kalıyorum.

togay yurtsever

Aktif Üye
Sayın @coner octanayı inceledim kaliteli ve sağlam görünüyor ancak hem kısa (255) hem ağır (240 gr) hemde atarı düşük.Yani benim istediğim kriterlere uymuyor.
Teşekkürler.

Skunet

Aktif Üye
Adı
Metin
@togay yurtsever Ben bu kamışı kullanıyorum fazlasıyla memnunum tavsiye ederim.
Shimano Yasei Red Sea Bass 270 cm MH(10-50 gr)