Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin kamışı aramaya devam

heykels

Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ugly stick 2.40-2.70 bendede var.Orjinal demek istedim.
Çin malı modelleri internette bolca satılıyor.
Ben yurt dışından getirmiştim.
Türkiyede sadece 1 firma orjinalleri ithal etmektedir.
Aralarında büyük farklılar vardır.
selam ve saygılar.
Eşref Bey hangi firma satmaktadır Bendede var araştırdım Ankaradan bir firmadan almıştım yurt dışından getirtiyorlarmış bilgi verirseniz sevinirim birde aradaki en bariz fark nedir?Teşekkürler?

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Kıymetli kardeşim hasan bey markayı kısık ithal ediyor.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilemiyorum.
Üsküdar kısık mağzasında necati beye selamlarımı tuzladan Eşref bey diye iletirseniz size göstererek anlatacaktır.
sağlıcakla kalın.

FUCUCUOGLU

Üye
Adı
SAFFET FUÇUCUOĞLU
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Togay arkadaşım kamışını buldu güle güle kullansın şimdi sıra bende ben daha işin başındayım aksiyonu atarı gibi konulardan önce boya takıntılıyım ben. Boyum 1,75 cm spin avcılığını tulum ile genelde suya girip kumsaldan yapıcağım düşünülürse alacağım kamışın boyu ne olmalı 2,40 mı yoksa 2,70 mi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Saygılarımla

Saffet

togay yurtsever

Aktif Üye
Teşekkürler.
Bence su içinde avlanacaksanız 240 yeterli.kayalık yerler için uzun olması avantaj bence.

FUCUCUOGLU

Üye
Adı
SAFFET FUÇUCUOĞLU
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eşref ağbi teşekkürler
Akşam inceledim oktanayı tahminim o ücret grubundaki iyi kamışlardan biri Okuma trio 40 s ile takımı tamamlamayı düşünüyorum kendimce iyi bir ikili olacaklar gibi geliyor bana
Selamlar

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Eşref ağbi teşekkürler
Akşam inceledim oktanayı tahminim o ücret grubundaki iyi kamışlardan biri Okuma trio 40 s ile takımı tamamlamayı düşünüyorum kendimce iyi bir ikili olacaklar gibi geliyor bana
Selamlar
Trio 40 ş bence fikrinizı değiştirin. :) makine de shimano ya yönelin yani küçük makinelerde öyle yapın diyorum yada Trip yerine ben rtx 40 ya da raw 40 düşünün Trio da çeşitli Problem sayısı yüksek. Bende okumacıyım ama spin makinelerim shimano yoksa raw 2 55 raw 2 65 v80Sa powerliner 865 long bow lb 65 av45 vb okuma makinelerim mevcut memnunum. Ancak iş spin gelince shimano makine tercih ediyorum.

Farti

Yeni Üye
Adı
Fatih
Aslında bende o şekilde bir atar aralığında arıyorum fakat bir türlü bulamadım genel olarak atılan yerde hep uzak mesafelere atış yapmak gerekiyor. Sizinkisi tamamen ayrıcalıklı olmuş diyebilirim güle güle kullanın.;)