Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin kamışlar içerisinden kullanıcı yorumları

Physlux

Yeni Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
E
Bence major craft diyecektim :)
Yazdıklarınız içinde bencede savage gear zaten ağırlıkları yazmışsınız yanında spinde de bana göre hafiflik çok önemli sürekli at cek ağır takımlarla belli bir yerden sonra ciddi yorucu oluyor
evet haklısınız hafif olması avlanma süremizi arttırıyor ancak mesafe için 100 gram fazlalığı göze aldım açıkçası. Savagear kamışı ben de çok beğendim ancak bütçeyi zorlayarak alabileceğim bir kamış bunu düşünmekteyim. Bir yandan 15 gramdan düşük sahtelerde atışı nasıldır onu merak ediyorum. 5g-10g sahtelerde çok sıkıntı yaşarmıyım acaba? Bu fiyata çıkınca en azından çok randıman alamasamda 5-10 gram sahteleride kullanmak isterim açıkçası. Değerli yorum ve bilgileriniz için teşekkürler

MustafaKenar

Aktif Üye
Adı
Mustafa KENAR
Kan Grubu
A Rh Pozitif
E
evet haklısınız hafif olması avlanma süremizi arttırıyor ancak mesafe için 100 gram fazlalığı göze aldım açıkçası. Savagear kamışı ben de çok beğendim ancak bütçeyi zorlayarak alabileceğim bir kamış bunu düşünmekteyim. Bir yandan 15 gramdan düşük sahtelerde atışı nasıldır onu merak ediyorum. 5g-10g sahtelerde çok sıkıntı yaşarmıyım acaba? Bu fiyata çıkınca en azından çok randıman alamasamda 5-10 gram sahteleride kullanmak isterim açıkçası. Değerli yorum ve bilgileriniz için teşekkürler
Ben bu sabah salina ile jig head + curtail silikonu gayet güzel mesafelere atabildim. CCS de aynı erimi verir diye düşünüyorum.

Physlux

Yeni Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Savage gear ccs 2.79 15-42 veya okuma salina seaspin 15 - 45 2,88 m. Güzel kamış. Ben ceymar cxt 40 ile kombin yaptım ömürlük takım.
Hala elimde mevcut olan ve bugüne kadar kullandığım Cormoran Black Master 10 - 40 2,70 m kamış ve 0,28 lik ip misina vardı. Makine performanın bir makinesiydi. İpin kalınlığından mıdır kamışın esnekliğinden midir yoksa benim beceriksizliğimden midir bilmiyorum 15 gramlık sahteleri en fazla 25 - 30 metre civarına atarken Salina, Ceymar ve 0,16lık ip misina takımı ile çok daha açığa atabiliyorum artık. Sahtenin atış mesafesi kamışın esnekliği ve ip misinana bağlı bence. CCS yada salina arasında bi seçim çok daha faydalı olacaktır. Salinanın fiyatı 200,00 TL hafif bir kamış.
Değerli yorumunuz ve inceleme bilgileriniz için teşekkürler. Salina kamışa da bakacağım. Atış mesafesi kısa olunca psikolojik olarak kötü hissediyor insan ne kadar balık yakalama kıyıda olsa da. Ayrıca ön tarafı kayalık arkası kumluk olan çok bölgeye denk geldim bu yüzden atış mesafesi benim için önemli

MustafaKenar

Aktif Üye
Adı
Mustafa KENAR
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Physlux

Yeni Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün tekrar gidip dediğiniz kamışı da inceleyeceğim fiyat konusunu ayarlarsam savagear alırım gibi olmassa catana serisini almayı düşünüyorum.

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
ozaman bende bır kamıs onereyım cunkı sıraladıklarından bazıları kullandım..bence eger fıyat sanada uyarsa diawa r.nessa sebass da ekle derım 274 cm 7-28 veya 14-45 modelı var.bende 14-45 modeli var ve bu guna kadar 3 kamıs kalladım dıyebılırım catana-solpara-vystem bu 3'undende atıs erım gorsel ve hafıflık olarak guzel.regular fast olarak gecıyor fakat aksıyonu super yumusak olmaması benım ıcın super bır avantaj.kamıs kendını sapıtmıyor ve gayet aksıyon verecegın yerde gayet guzel aksıyon verdırıyor makete...
su ankı fıyatları bıraz ucmus ben baya uyguna almısım ama ıyıkıde almısım yanı cok sukur bın sukur senı bana verene dıyorum..gercı daha bu kamısla balık alamadım ama bu sene kırıcam seytanın bacagını gıbı gelıyor ..
dedıgım gıbı eger uygun fıyatlı bulursan bır daiwa r.nessa sebass a bak derım..

Physlux

Yeni Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ozaman bende bır kamıs onereyım cunkı sıraladıklarından bazıları kullandım..bence eger fıyat sanada uyarsa diawa r.nessa sebass da ekle derım 274 cm 7-28 veya 14-45 modelı var.bende 14-45 modeli var ve bu guna kadar 3 kamıs kalladım dıyebılırım catana-solpara-vystem bu 3'undende atıs erım gorsel ve hafıflık olarak guzel.regular fast olarak gecıyor fakat aksıyonu super yumusak olmaması benım ıcın super bır avantaj.kamıs kendını sapıtmıyor ve gayet aksıyon verecegın yerde gayet guzel aksıyon verdırıyor makete...
su ankı fıyatları bıraz ucmus ben baya uyguna almısım ama ıyıkıde almısım yanı cok sukur bın sukur senı bana verene dıyorum..gercı daha bu kamısla balık alamadım ama bu sene kırıcam seytanın bacagını gıbı gelıyor ..
dedıgım gıbı eger uygun fıyatlı bulursan bır daiwa r.nessa sebass a bak derım..
Bilgilendirme için teşekkürler daiwa serisi erim konusunda beklentinin üstünde yorumlar okumaktayım ve genel olarak sert kamışları var sanırım. Sert kamışın keni adıma da daha iyi olacağını düşünüyorum ancak farklı marka modellerde sertlik ve yumuşaklık belirten bir yazı göremiyorum onları incelemem gerekir. Savagear ccs sertlik durumu nedir bilginiz var mı, kullandınız mı? Dediğiniz kamışı inceleyeceğim.

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
sertlık derecelerını gostermıyorlar bende yorumlar uzerıne aldım fakat bazı sert kamıs tanımlarında fast-regular fast-extra fast gıbı yazılar var..daiwada regular fast yazıyor..savagear kullanmadım ama 2 senedır baya kullanıpta memnun kalan kısıler var ..dedıgım gıbı bırazda butce ısı daiwa bırazdaha dıgerlerınden pahalı sanırım eger buna butce yetmez ise ne okuma nede catana ben savager derım kullanmadım ama dıger ıkısınden ıyı olma ıhtımalı yuksek.

Physlux

Yeni Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sertlık derecelerını gostermıyorlar bende yorumlar uzerıne aldım fakat bazı sert kamıs tanımlarında fast-regular fast-extra fast gıbı yazılar var..daiwada regular fast yazıyor..savagear kullanmadım ama 2 senedır baya kullanıpta memnun kalan kısıler var ..dedıgım gıbı bırazda butce ısı daiwa bırazdaha dıgerlerınden pahalı sanırım eger buna butce yetmez ise ne okuma nede catana ben savager derım kullanmadım ama dıger ıkısınden ıyı olma ıhtımalı yuksek.
Anladım teşekkürler yorumlarınız için akşam tekrar bakacağım.