Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SPIN TAKIM BİLGİ BANKASI (SPİNNİNG AVCILIĞI )

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sağolun teşekkür ederim , evet 10-40 atarlı aldım mağazacının tavsiyesi üzerine , istoç merkez şubeden aldım , bu olta ile çalışabilecek silikonlar ve sahteler önerirmisiniz. Teşekkürler
Kafadan Kendo 145f mor kafa beyaz ve Daiwa 120 SSR limon kutuya koy, gerisini sonradan halledersin :):)

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif

barissargin

Yeni Üye
Adı
Barış
Merhabalar, spine yeni başlayacağım. Kamış olarak Okuma Dead Ringer 270 cm 10-40, makine olarak da Okuma Ceymar FD-CXT 40 almayı düşünüyorum. Uygun bir kombinasyon olur mu? Teşekkürler şimdiden.

Poseidon Mehmet

Aktif Üye
Adı
Mehmet Can
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar, spine yeni başlayacağım. Kamış olarak Okuma Dead Ringer 270 cm 10-40, makine olarak da Okuma Ceymar FD-CXT 40 almayı düşünüyorum. Uygun bir kombinasyon olur mu? Teşekkürler şimdiden.
Ben Okuma Dead Ringer 258 12-45 kullanıyorum. Çok memnunum. Orta Sert bir kamış aksiyon vermekte zorlanmıyorum. Makinem de Dead Ringer 40 . Tavsiye ederim.

Ssdida

Yeni Üye
Adı
Salih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Albastar 10-40 atarlı kamışım, avlanırken bir kaza sonucu ucundan capraz şekilde kırıldı , Arkadaşım istoca devamlı gidip geldiğinden yapılabilirmi diye bir gösterecek , ben yapılabileceğini pekte düşünmüyorum ;) eğerki yapılmaz ise kullandığım kamıştan bir kaç kademe daha iyi ne alabilirim ?

Mektupla

Daimi Üye

Poseidon Mehmet

Aktif Üye
Adı
Mehmet Can
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Albastar 10-40 atarlı kamışım, avlanırken bir kaza sonucu ucundan capraz şekilde kırıldı , Arkadaşım istoca devamlı gidip geldiğinden yapılabilirmi diye bir gösterecek , ben yapılabileceğini pekte düşünmüyorum ;) eğerki yapılmaz ise kullandığım kamıştan bir kaç kademe daha iyi ne alabilirim ?
Şu videoya bak istersen . Ben bu adamın videolarına bakarak tamir etmiştim.