Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Takımla Uzağa Atış Problemi

stasyonar

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Spin kamisla antrenman yapmak icin 15gr delikli kursunu atardim surekli. Hâlâ dibime dusurdugum cok olur ama, iyi atışlarım da epey gider. Kamisin esnekligi cok onemli, ziyadesiyle esnek olan kamis gerekli mancinik kuvvetini uygulamiyor. Kirbacin etkisi hafifliyor. Ben de henuz acemiyim ip ile basladim, evet dolastirdigim cok oldu. Ozellikle ruzgara karsi yaptigin atislar ve yukari cok dikilen atislar ipte daha fazla bosluk olusturuyor. Kamisi ters yone cekip ipin gergin oldugunu gormeden toplamamak lazim. Misinanin avantaji formunu koruyor olmasi, ama spin de ipsiz olmaz hani :)
Ayrica yedek kafali bir makine olursa cok iyi olur. Kafalardan birine ip, birine misina sararsin ruzgar ve mera durumuna gore degistirirsin mesela. Dur ben de boyle yapayim daha once niye aklima gelmedi :)

Mustafa BİLGE

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar elimde okuma g force 10-30 gr iki parça spin kamış , shimano ax 2500 makine ve 0.25 trabucco supersoft mono misina var. Elimdeki bu ekipmanla en fazla 15-20 metre mesafeye atıyorum.Sahtelerin gramı 18-20 gram . Ayrıca 20 gr zargana topuyla da atmayı denedim. Uzağa gitmiyor. Sebebi ya da sebepleri ne olabilir? Mesafeyi nasıl artırabilirim?
Merhabalar...

Bu anlattıklarınızdan ilk aklıma gelen, sorunun sizden kaynaklandığıdır. Kanaatimce.:uzgnm:

Rastgele..

Mektupla

Daimi Üye