coner
Daimi Üye
- Adı
- Eşref
- Kan Grubu
- O Rh Negatif
Madem arkadaşlar bu kadar istekli saroz şu an hem spin hem shore jig'e çok uygun haydi balığa.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
selam hos geldiniz, istanbulda mısınız?Merhabalar,
Aslında tam olarak kafamdaki şey, spinning avına çıkan birinin "bu pazar spinning yapacağım gelmek isteyeni şurada beklerim" diyebilecek dostlukların oluşabileceği bir ağın oluşturulmasıydı. anladığım kadarıyla siz kendi adınıza zaten buna sahipsiniz, peki biz yeni başlayanlar buna nasıl sahip olabiliriz? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Rapala lar çok fena, iğneleri parçalar Allâh korusunSpin konusunda Eşref abiye katılıyorum ben de, fazla kalabalıkla olacak bir iş değil, güvenilir 2-3 kişi ile olabilir. Güvenilirlikten kastım av disiplinine uymak, daha önemlisi kendisinin ve arkadaşlarının hayatını riske atacak davranışlardan uzak durmak vs.dir. Güzel ve sağlam dostluklardan kurulu daha kalabalık bir grupla tekne avları da yapılabilir.
Rapaladan ziyade olmayacak yerlerden kendini tehlikeye atarak olta atmayı söylemek istedim ben. Spin avları av sahası açısından kayalık ve tehlikeli yerler olabiliyor. Bazı arkadaşlar bana bir şey olmaz diyerek tehlikeli kayalar vs üzerine çıkmaya çalışıyor, ani ve sert bir dalgayla da başını bir yerlere vurup denize düşebiliyor ve bu da orada bulunan diğer arkadaşları açısından büyük bir sorun oluşturuyor. Zira birlikte ava gittiğinizde bana göre diğer arkadaşlarınızdan da sorumlusunuzdur, daha sonradan vicdani rahatsızlıklar yaşamamak adına.Rapala lar çok fena, iğneleri parçalar Allâh korusun
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi