Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spinning Grubu...

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Spin işinde lüfer baracuda gibi balıklara kalabalık çok önemli değil yani 7 8 kişi olur hatta ne kadar suda hareket o kadar Balık demek .. ama levrek girince işin içine değişiyor rengi kalabalık her zaman sıkıntı mera olayı tam bir mahremiyet bölgesi gibi dostlukların arkadaşlıkların levrek yüzünden bozulduğunu gördüm .. levrek kötüdür levrek ağlamayın :p

fishbone_team

Aktif Üye
Adı
Engin
Merhabalar,

Aslında tam olarak kafamdaki şey, spinning avına çıkan birinin "bu pazar spinning yapacağım gelmek isteyeni şurada beklerim" diyebilecek dostlukların oluşabileceği bir ağın oluşturulmasıydı. anladığım kadarıyla siz kendi adınıza zaten buna sahipsiniz, peki biz yeni başlayanlar buna nasıl sahip olabiliriz? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
selam hos geldiniz, istanbulda mısınız?

Guw3n

Üye
Evet, avrupa yakasindayim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
Spin konusunda Eşref abiye katılıyorum ben de, fazla kalabalıkla olacak bir iş değil, güvenilir 2-3 kişi ile olabilir. Güvenilirlikten kastım av disiplinine uymak, daha önemlisi kendisinin ve arkadaşlarının hayatını riske atacak davranışlardan uzak durmak vs.dir. Güzel ve sağlam dostluklardan kurulu daha kalabalık bir grupla tekne avları da yapılabilir.

Serdar.tr

Yeni Üye
Spin konusunda Eşref abiye katılıyorum ben de, fazla kalabalıkla olacak bir iş değil, güvenilir 2-3 kişi ile olabilir. Güvenilirlikten kastım av disiplinine uymak, daha önemlisi kendisinin ve arkadaşlarının hayatını riske atacak davranışlardan uzak durmak vs.dir. Güzel ve sağlam dostluklardan kurulu daha kalabalık bir grupla tekne avları da yapılabilir.
Rapala lar çok fena, iğneleri parçalar Allâh korusun

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
Rapala lar çok fena, iğneleri parçalar Allâh korusun

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rapaladan ziyade olmayacak yerlerden kendini tehlikeye atarak olta atmayı söylemek istedim ben. Spin avları av sahası açısından kayalık ve tehlikeli yerler olabiliyor. Bazı arkadaşlar bana bir şey olmaz diyerek tehlikeli kayalar vs üzerine çıkmaya çalışıyor, ani ve sert bir dalgayla da başını bir yerlere vurup denize düşebiliyor ve bu da orada bulunan diğer arkadaşları açısından büyük bir sorun oluşturuyor. Zira birlikte ava gittiğinizde bana göre diğer arkadaşlarınızdan da sorumlusunuzdur, daha sonradan vicdani rahatsızlıklar yaşamamak adına.

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben o işten dersimi öyle bir aldım ki yeni başlayan birini balık yapan ama roman kardeşlerimin çok olduğu bir yere götürdüm.
- Beyler bu çocuk yeni efendi sıkıntı çıkarmayınnhem keyfini hem balığını alsın dedim 2 kere gittikten sonra benim kuyumu kazmaya çalışmış çocuklar kurnaz olmayıp beni tanımasalar artık hesabını yapılan aman aman

Guw3n

Üye
Herkese fikrini ve deneyimini paylaştığı için teşekkür ederim. İyi veya kötü tecrübeler bir işin sürekliliği için her zaman önemlidir.
Anladığım kadarıyla bu işler diğerlerinde olduğu gibi zorlamaya gelmeyecek gibi, biraz akışına bırakmak gerekiyor. Diğer taraftan görünen o ki meraya çıktığınızda kısmetinizde ne varsa onla geri dönüyorsunuz, bu bazen bir balık bazen ise bir olta dostu olabiliyor.

Hepmizin karşısına balığında olta dostunun da iyisi rast gelmesi dileğiyle.

Not: Aklı başında birini spinning için davet etmek isterseniz ben burada sizi bekliyorum :)