Ortalama bir aydır Biomaster SW8000PG kullanıyorum; sağolsun ben de bir tanıdığın eski tipini kullanıp karar vermiştim bu makinaya ve beni son derece memnun bıraktı ve yeterli geldi... Hatta Twinpower SW8000PG kullanan bir arkadaş benim makinayı deneyince nerde ise hemen hemen aynı çekiş gücüne sahip olduğunu belirtti... Makina o derece tatminkar yani... Ancak yine de kullanmak; çeşitli ağırlıklar ile çeşitli sularda denemek gerek ve her kullanıcının kendi karakteristiğine uygun mu, anlamakta yarar var; neticede ucuz ürün değil hiçbiri...Kullanılamazsa da atıl kalıyor ve yazık oluyor bana sorarsanız...
Örneğin Power Aero'm var bir tane 3,5 devirli Type 8 Japon versiyon; makina harikulade fakat ben bir türlü alışamadım; hakim olamıyorum makinaya bir türlü; zaman zaman deniyorum tabii; sanıyorum ağırlığı değil de (632 gram) kütlesi benim kullanımıma uymuyor... Ben de daha kompakt makinalar tercih ediyorum doğrusu...
Elbet bu taraflara gelirseniz bendekini de deneyebilirsiniz; ben pek ayrılamıyorum Şemsipaşa'dan... (Makina ağırlığı 550 gram; gerçi biliyorsunuzdur...)