Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Cümleten selamın aleyküm yeni üye oldum bu forma ve uygulamasında indirdim Bahadır takip ediyorum baya tecrübeli abilerim var şu kardeşinizden yardımcı olsanız süper olur abimde okuma Salina var eski model diye düşünüyorum kalınbiaz onla başına gitti çok hoşuma gitti sonra almaya karar verdim yemedim içmedim biriktirdim 600 ile 900 tl fln bütçem var tabi makina ile birlikte alıcam Cengiz balıkçılık ona gittim Salina kalmamıştı sonra tv yaban Boğaziçi oltacılarında bu Mitchell evocent power gördüm hoşuma gitti ama nasıl kalmış bilmiyorum tecrübem var ama ilk sürç kamışım olcak benim için kalite hassasiyet hafiflik ve memnun etmesi önemli 3 parça düşünüyorum makine olarak Ryobi tt power yada Ryobi power alıcam netleştirirseniz beni çok sevinirim fikirleriniz önemli Üsküdar küleli Beylerbeyi Kanlıca bebek Ablam yerlerim istavrit çinekop palamut gibi avlarda kullanılan ama çoğunlukla istavrit