Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surf kamış ve makina tavsiyesi

oiyidogan

Yeni Üye
Adı
ömer iyidoğan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kudos Green Face Serisi 420 cm ve Albastar 2334 Bluefish 4,20 cm kamış aldım. Öcelikle bunlar hakkında bilgi vermek istiyorum.
Kudos Green Face Serisi 420 cm - Kapalı boyu : 115 cm - Açık boyu: 4,02 cm - Ağırllık 466 gr.
Albastar 2334 Bluefish 420 cm - Kapalı boyu : 135 cm - Açık boyu: 4,10 cm - Ağırllık 412 gr.

Değerler söylendiği veya üzerinde yazdığı gibi çıkmadı!
Bu kamışlarla birlikte bir adet OKUMA CEYMAR FD CXT 65 makine aldım (340 tl). İkinci makineyi yine aynı makine mı alayım, yoksa başka öneriniz var mı? Fiyat olarak maksimum 350 tl civarına çıkabilirim.

Son düzenleme:

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kudos Green Face Serisi 420 cm ve Albastar 2334 Bluefish 4,20 cm kamış aldım. Öcelikle bunlar hakkında bilgi vermek istiyorum.
Kudos Green Face Serisi 420 cm - Kapalı boyu : 115 cm - Açık boyu: 4,02 cm - Ağırllık 466 gr.
Albastar 2334 Bluefish 420 cm - Kapalı boyu : 135 cm - Açık boyu: 4,10 cm - Ağırllık 412 gr.

Değerler söylendiği veya üzerinde yazdığı gibi çıkmadı!
Bu kamışlarla birlikte bir adet OKUMA CEYMAR FD CXT 55 makine aldım (340 tl). İkinci makineyi yine aynı makine mı alayım, yoksa başka öneriniz var mı? Fiyat olarak maksimum 350 tl civarına çıkabilirim.

isterseniz sıfır okuma ceymar ctx 65 var aldığınız ctx 55 den daha uyguna verebilirim kamış için ise sıfır okuma raw 425 var 100-200 atarlı onuda uygun fiyattan verebilirim düşünürseniz

cabir comoglu

Yeni Üye
Adı
Cabir çomoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese selamlar,
Istanbul bogazinda kullanmak üzere bir surf takimi yapmak istiyorum, günlerdir internette tırmalıyorum yardim edebilirseniz cok sevinirim..
Oncelikle kiyidan caparili yemli olarak kullanicam takımımı ara sira göldede kullanabilmem lazim. Istedigim ozellikleri hafif ve dayanikli olmasi, fazla bakim istememesi(mumkunse hic istemesin), garantisi yedek parçası konusunda sıkıntı yasatmamasi.
Butce olarak taksitli olarak kamis+makina 1000tl civari.
Yardimlariniz icin şimdiden teşekkür ederim.

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Herkese selamlar,
Istanbul bogazinda kullanmak üzere bir surf takimi yapmak istiyorum, günlerdir internette tırmalıyorum yardim edebilirseniz cok sevinirim..
Oncelikle kiyidan caparili yemli olarak kullanicam takımımı ara sira göldede kullanabilmem lazim. Istedigim ozellikleri hafif ve dayanikli olmasi, fazla bakim istememesi(mumkunse hic istemesin), garantisi yedek parçası konusunda sıkıntı yasatmamasi.
Butce olarak taksitli olarak kamis+makina 1000tl civari.
Yardimlariniz icin şimdiden teşekkür ederim.
Kamış olarak Lineaeffe Slim Surf 450cm harika iş görür. Çapari ve yemli avda rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz. Yıllardır kullanıyoruz taşa köke çaldık bana mısın demedi.

Makine olarak ise hafiflik olsun diye biraz bütçe aşımı gerekebilir. Ancak Ryobi TT power 8000 ya da okuma azores 65 hafif olmamakla birlikte dayanıklı makinelerdir. Gölde ne tür için ava gideceğinizi bilmiyorum ancak iri balıklar için ( turna, sazan gibi) ise bunlar için makinenin güçlü olmasında fayda var.

cabir comoglu

Yeni Üye
Adı
Cabir çomoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kamış olarak Lineaeffe Slim Surf 450cm harika iş görür. Çapari ve yemli avda rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz. Yıllardır kullanıyoruz taşa köke çaldık bana mısın demedi.

Makine olarak ise hafiflik olsun diye biraz bütçe aşımı gerekebilir. Ancak Ryobi TT power 8000 ya da okuma azores 65 hafif olmamakla birlikte dayanıklı makinelerdir. Gölde ne tür için ava gideceğinizi bilmiyorum ancak iri balıklar için ( turna, sazan gibi) ise bunlar için makinenin güçlü olmasında fayda var.
Tesekkurler yorumunuz icin,
Gölde turna icin kullanicam. Asil kullanim amaci çinekop olacak. Ryobi nin 55lik olanina cok baktim halada bakiyorum ama marka olarak daiwa almak istiyorum InsaAllah bulabilirsem butceme gore.

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Tesekkurler yorumunuz icin,
Gölde turna icin kullanicam. Asil kullanim amaci çinekop olacak. Ryobi nin 55lik olanina cok baktim halada bakiyorum ama marka olarak daiwa almak istiyorum InsaAllah bulabilirsem butceme gore.
Decathlonda bir adet siyah daiwa vardı surf için uygun fiyata. Şuan ne kadar olmuştur bilmiyorum. Geçen sene 250 lira gibi bir fiyata satılıyordu. O makine de güzel.