Mektupla
Daimi Üye
150 tL yi mümkün mertebe geçmeyenleri seçmeye çalışıyorumTabiki abi
Başka modellerde varsa olur abi
Hemen almıcam benimlerim var ama 420 olsalar harika olurdu aslında
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
150 tL yi mümkün mertebe geçmeyenleri seçmeye çalışıyorumTabiki abi
Başka modellerde varsa olur abi
Hemen almıcam benimlerim var ama 420 olsalar harika olurdu aslında
Teşşekür ederim abi çok sagol yardımcı oluyosun150 tL yi mümkün mertebe geçmeyenleri seçmeye çalışıyorum
200 tl bile çıkarım belki begenirsem mecbur. Markasıda önemli değil İyi bi şey olsunda revenger 65 makinam da uyumlu bi şey olsundaTeşşekür ederim abi sagol
Hem çok sabırlı hem araştırmayı seven bir insansınız sn mektupla.150 tL yi mümkün mertebe geçmeyenleri seçmeye çalışıyorum
Hasan bey kardeşim izmirin neresindesiniz.200 tl bile çıkarım belki begenirsem mecbur. Markasıda önemli değil İyi bi şey olsunda revenger 65 makinam da uyumlu bi şey olsunda

Bu remixon kamıştada 2 adet gezer yüzük var. Daha önce bu nun gibi bir konudada bahsetmiştim. İlk aldığım kamıslarımdan biri 3.90 cm 100 150 gr remixon marka idi. Şu anda arabanın bagajında atıl olarak duruyor. Bu kamışı kullanırken en büyük sorunum bu gezer yüzüktü. 50 ve 75 gramda sorun olmuyor. Ama 100 ve125 gramda ne yaparsanız yapın ne kadar iyi sıkıştırırsanız sıkıştırın atış esnasında gezer yüzük dönüyordu. Tabii mesafeyide etkiliyor bu olay. Önceki cevabımdada bahsettiğim gibi sahilde geçen haftalarda yaşadığım ve şahit olduğum bu gezer yüzük olayları sebebi ile sıcak bakamıyorum gezer yüzüklü kamışlara. Yoksa lineaeffe marka kamışlar gerçekten fiyatına görede çok iyi. Bazı sitelerin 9 - 10 ay gibi taksitlendirmelerindende faydalanarak düzgün sizi üzmeyecek güzellikte bir kamış alınabilirde. Forumdada lineaeffe marka kamış kullanan ve memnun olan hatta gezer yüzüğün sorun olmadığını yazan arkadaşlar var.Remixon Smart 4,50 Mt Tele Surf Kamış - n11.com
Michigan Bromer Tele 420cm 100-200 Gr Surf Olta Kamışı - n11.com
inceleyebilir misiniz
En büyük katkıyı, hobidaşlarımızın;
paylaşılan örnekler hususunda olumlu - olumsuz görüşlerini ve
kendilerinin uygun gördüğü örnekleri paylaşmaları, sağlayacaktır sanırım...
Lineaffe lerin fiyatları çok artmış sanırımBu remixon kamıştada 2 adet gezer yüzük var. Daha önce bu nun gibi bir konudada bahsetmiştim. İlk aldığım kamıslarımdan biri 3.90 cm 100 150 gr remixon marka idi. Şu anda arabanın bagajında atıl olarak duruyor. Bu kamışı kullanırken en büyük sorunum bu gezer yüzüktü. 50 ve 75 gramda sorun olmuyor. Ama 100 ve125 gramda ne yaparsanız yapın ne kadar iyi sıkıştırırsanız sıkıştırın atış esnasında gezer yüzük dönüyordu. Tabii mesafeyide etkiliyor bu olay. Önceki cevabımdada bahsettiğim gibi sahilde geçen haftalarda yaşadığım ve şahit olduğum bu gezer yüzük olayları sebebi ile sıcak bakamıyorum gezer yüzüklü kamışlara. Yoksa lineaeffe marka kamışlar gerçekten fiyatına görede çok iyi. Bazı sitelerin 9 - 10 ay gibi taksitlendirmelerindende faydalanarak düzgün sizi üzmeyecek güzellikte bir kamış alınabilirde. Forumdada lineaeffe marka kamış kullanan ve memnun olan hatta gezer yüzüğün sorun olmadığını yazan arkadaşlar var.