Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surf makine tavsiyesi

Xxx

Yeni Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkeze rasgele...
Abilerim, kardeşlerim boğazda kullanmak üzere surf kafa bir makine almak istiyorum. Mevcutta kullandığım makine okuma ceymar 65 kamış ise okuma salina 420 cm (3 parça). (İp misina kullanıyorum)
Kamışı kullanmaya devam edeceğim fakat makinayı değiştirmek istiyorum. Aradığım özellikler salımı ve uzak mesafe erimi kuvvetli olmalı, kafa çapı ve derinliği mümkün olduğunca geniş olmalı mümkünse ağırlığı 600 gram altında olmalı.
Şu anda istavrit için at çek yapıyorum ama çinekop başladığında onun için de kullanmak istiyorum.
Bütçem 400-500 tl aralığındadır.
Bütçeyi göz önünde bulundurduğumuzda yukarıda belirttiğim özelliklerde veya ona yakın makine tavsiyeleriniz olur mu?
Değerli tecrübe ve yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
Teşekkürler...

Xxx

Yeni Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşbuldum Eşref abi, teşekkürler.

Xxx

Yeni Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tavsiyede bulunabilecek arkadaşlarım ve büyüklerimin yorumlarını bekliyorum.

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Daiwa emcast sport 4500a veya 5000a. Tek farki bunlarin kafa buyuklukleri. Saglam tas gibi makine

Xxx

Yeni Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Daiwa emcast sport 4500a veya 5000a. Tek farki bunlarin kafa buyuklukleri. Saglam tas gibi makine
Yasin, Daiwa emcast sport 5000 i inceledim. Aradığım tarzda bir makina, kenara yazdım bunu

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Cihan kardeşim aramıza hoşgeldiniz. O bütçeyle alınabilecek en iyi alternatif Vercelli Enigma SX. Israrla tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Xxx

Xxx

Yeni Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cihan kardeşim aramıza hoşgeldiniz. O bütçeyle alınabilecek en iyi alternatif Vercelli Enigma SX. Israrla tavsiye ederim.
Abi öncelikle hoşbuldum, tavsiyen için teşekkürler...
Abi aradığım tamda bu makina, çok beğendim. Yanlız birkaç sorum olacak.
İstanbul da nereden bulabilirim ve herhangi bir arıza durumunda yedek parça vs.. gibi durumları İstanbul da çözebileceğimiz bir yer var mı?