Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surpriz lrf setim

yyildirayy

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Manzara güzel de biraz da oltayla yakaladıklarınızı paylaşsaydınız :D

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
hayırlı olsun güle güle kullan kardeş.

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
bu aralar beni de çok dürtüyordu , neredeyse lrf ye geçmek üzereydim, ki surf kamışımı değiştirdim,
umarım çok güzel avların olur bizde zevkle okuyup seni takip ederiz..

BurakBaldiran

Aktif Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu aralar beni de çok dürtüyordu , neredeyse lrf ye geçmek üzereydim, ki surf kamışımı değiştirdim,
umarım çok güzel avların olur bizde zevkle okuyup seni takip ederiz..
Ben hem spin'i yanima aliyorum hem lrf'yi. Duruma gore atis yapiyorum. Ama hangisinden daha cok keyif aliyorum diye sorarsaniz lrf'nin tadi apayri :) hem hafifligi cezbediyo hemde diyorlarya "her balik trofe tadinda" aynen oyle :)

Zafer92

Aktif Üye
Adı
Utku
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hayırlı uğurlu olsun... Bizimde böyle bir dostumuz olsa keşke ama nerdeeee..
Tek tabanca takılmaya devam..
Şimdiden rastgelsin. Trofeleriniz bol olsun inşallah. Bende yeni spine başladım bakalım artık bende nasibimi alamadım daha.

Coskun Yasin

Aktif Üye
Adı
yasin Coskun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar herkese, daha spin'e yeni baslamisken bugun cok sevdigim bir dostumdan bir hediye geldi. Actim baktim birde ne goreyim "okuma inspira 20 ve okuma v system 1.95m 2-10 atarli kamis ve birkac silikon yem" :D Cok tereddutte kalmistim ilk setimi spin mi yoksa lrf mi yapsam diye lakin artik bianda ikiside oldu :) shimano catana 4000 fc ve shimano catana dx 2.40 10-30 atarli spin setimin yaninda yerlerini aldi bu sempatik ufakliklar. Inanilmaz hafif geldi bu set bana ve ne yalan soyleyim spin setimden daha cok kullanacagim gibi bir his var icimde :) kamis ve makina toplam 284gram. (Okuma inspira 184gram, okuma v system 1.95m 2-10 atarli kamis 100gram). Mutlu oldum sevindirik oldum sizlerle paylasmak istedim :) kafa sisirdiysek affola. Saygilar sevgiler. Ekli dosyayı görüntüle 62112 Ekli dosyayı görüntüle 62112
Ne arkaslar var be :) benim de bi arkasta kullanmadigi 4 20 surf kamis var istesem mi istemesem mi diye bir haftadir dusunuyorum :)