yyildirayy
Aktif Üye
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Manzara güzel de biraz da oltayla yakaladıklarınızı paylaşsaydınız 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bisi yakalayamadim ki hocamManzara güzel de biraz da oltayla yakaladıklarınızı paylaşsaydınız![]()
Sagolun hocam insallah 2 3 vurus alirizda keyfimiz yerine gelirhayırlı olsun güle güle kullan kardeş.
Ben hem spin'i yanima aliyorum hem lrf'yi. Duruma gore atis yapiyorum. Ama hangisinden daha cok keyif aliyorum diye sorarsaniz lrf'nin tadi apayribu aralar beni de çok dürtüyordu , neredeyse lrf ye geçmek üzereydim, ki surf kamışımı değiştirdim,
umarım çok güzel avların olur bizde zevkle okuyup seni takip ederiz..
Ne arkaslar var beSelamlar herkese, daha spin'e yeni baslamisken bugun cok sevdigim bir dostumdan bir hediye geldi. Actim baktim birde ne goreyim "okuma inspira 20 ve okuma v system 1.95m 2-10 atarli kamis ve birkac silikon yem"Cok tereddutte kalmistim ilk setimi spin mi yoksa lrf mi yapsam diye lakin artik bianda ikiside oldu
shimano catana 4000 fc ve shimano catana dx 2.40 10-30 atarli spin setimin yaninda yerlerini aldi bu sempatik ufakliklar. Inanilmaz hafif geldi bu set bana ve ne yalan soyleyim spin setimden daha cok kullanacagim gibi bir his var icimde
kamis ve makina toplam 284gram. (Okuma inspira 184gram, okuma v system 1.95m 2-10 atarli kamis 100gram). Mutlu oldum sevindirik oldum sizlerle paylasmak istedim
kafa sisirdiysek affola. Saygilar sevgiler. Ekli dosyayı görüntüle 62112 Ekli dosyayı görüntüle 62112
İstemeyenin bir yüzü, vermeyen zenci...Ne arkaslar var bebenim de bi arkasta kullanmadigi 4 20 surf kamis var istesem mi istemesem mi diye bir haftadir dusunuyorum
![]()