Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
bende bir takım yapmak için araştırıyorum gayet uyumlu bir set (2 max 3 kişi düşünerek)motor araştırmalarım neticesinde suzuki kullananlar gayet memnun nakit uygun fiyatlı bir bayii bulursam bende almayı düşünüyorum, 4,6 tekne model belirtmediginiz için yorum yapamıyorum....Merhaba 460 fiber tekne için suzuki df 20 almayı düşünüyorum, 15-20 hp ler içinde tek enjeksiyonlu motormuş boğazda balık tutmak amaçlı tavsiye edermisiniz? Bu motora sahip olan deneyen yakinlarda birisi varmi ?
Benim teknem 460b euroboat-turkey 7500 TL suzuki 20 hp enjeksiyonlu marşlı Fiyati aldim.bende bir takım yapmak için araştırıyorum gayet uyumlu bir set (2 max 3 kişi düşünerek)motor araştırmalarım neticesinde suzuki kullananlar gayet memnun nakit uygun fiyatlı bir bayii bulursam bende almayı düşünüyorum, 4,6 tekne model belirtmediginiz için yorum yapamıyorum....
internet fiyatı öyle magaza gidip yüzyüze görüşmek lazım sitesinden baktım tekne gayet hoş 280 kg yazmışlar bu ne derece dogrudur bilemem ve fiyatını bilmiyorum.Benim teknem 460b euroboat-turkey 7500 TL suzuki 20 hp enjeksiyonlu marşlı Fiyati aldim.
Tekne bende var gercektende cok oturakli ve denizci, 20 hp en az gerekli olan motor gücü. Galata marine Karaköy 7500 tl fiyat veriyor kampanya diye fakat kimiside Honda veya Yamahadan Şaşma diyor. Fakat suzuki 20 hp ler icinde tek enjeksiyonlu teknolojiye sahip motor ve cok hafif.internet fiyatı öyle magaza gidip yüzyüze görüşmek lazım sitesinden baktım tekne gayet hoş 280 kg yazmışlar bu ne derece dogrudur bilemem ve fiyatını bilmiyorum.