Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Suzuki DF 20, 460 tekne

Lidya1

Yeni Üye
Merhaba 460 fiber tekne için suzuki df 20 almayı düşünüyorum, 15-20 hp ler içinde tek enjeksiyonlu motormuş boğazda balık tutmak amaçlı tavsiye edermisiniz? Bu motora sahip olan deneyen yakinlarda birisi varmi ?

flap

Aktif Üye
Adı
m.murat dagci
Merhaba 460 fiber tekne için suzuki df 20 almayı düşünüyorum, 15-20 hp ler içinde tek enjeksiyonlu motormuş boğazda balık tutmak amaçlı tavsiye edermisiniz? Bu motora sahip olan deneyen yakinlarda birisi varmi ?
bende bir takım yapmak için araştırıyorum gayet uyumlu bir set (2 max 3 kişi düşünerek)motor araştırmalarım neticesinde suzuki kullananlar gayet memnun nakit uygun fiyatlı bir bayii bulursam bende almayı düşünüyorum, 4,6 tekne model belirtmediginiz için yorum yapamıyorum....

Lidya1

Yeni Üye
bende bir takım yapmak için araştırıyorum gayet uyumlu bir set (2 max 3 kişi düşünerek)motor araştırmalarım neticesinde suzuki kullananlar gayet memnun nakit uygun fiyatlı bir bayii bulursam bende almayı düşünüyorum, 4,6 tekne model belirtmediginiz için yorum yapamıyorum....
Benim teknem 460b euroboat-turkey 7500 TL suzuki 20 hp enjeksiyonlu marşlı Fiyati aldim.

flap

Aktif Üye
Adı
m.murat dagci
Benim teknem 460b euroboat-turkey 7500 TL suzuki 20 hp enjeksiyonlu marşlı Fiyati aldim.
internet fiyatı öyle magaza gidip yüzyüze görüşmek lazım sitesinden baktım tekne gayet hoş 280 kg yazmışlar bu ne derece dogrudur bilemem ve fiyatını bilmiyorum.

Lidya1

Yeni Üye
internet fiyatı öyle magaza gidip yüzyüze görüşmek lazım sitesinden baktım tekne gayet hoş 280 kg yazmışlar bu ne derece dogrudur bilemem ve fiyatını bilmiyorum.
Tekne bende var gercektende cok oturakli ve denizci, 20 hp en az gerekli olan motor gücü. Galata marine Karaköy 7500 tl fiyat veriyor kampanya diye fakat kimiside Honda veya Yamahadan Şaşma diyor. Fakat suzuki 20 hp ler icinde tek enjeksiyonlu teknolojiye sahip motor ve cok hafif.

flap

Aktif Üye
Adı
m.murat dagci
honda'dan daha üstün teknoloji suziki de var düşünün en basiti karbüratörlü araba
ile enjeksiyonlu arabayı kıyaslayın ; ve malum satış sitelerinde 2 el honda ve suziki ilanlarını kıyaslayın.kaç tane suziki 2,el ilan var. SORUNLU olsa bir sürü 2,el ilanı olurdu diye düşünüyorum şahsen...(tabi bu hondaların sorunlu oldugu anlamına gelmiyor :)

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
arkadaşlar geçen hafta suzuki 20 hp marşlı modelini nakit 7000 tlye aldım..isteyen olursa yönlendirebilirim..özelden msj atsın..