Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnşallah Cahit ağabey, inşallah
Ve, sadece dişlileri değil de be sezon hedef yaptığım Paşalar'dan da seninle kandırmayı çok isterim![]()
Teşekkürler ediyorum sevgili Bora.Artık emekli olarak bizim saflarımıza katıldın.Sağlam Lüfer raporlarını heyecanla bekliyoruz.Esen kal..Abi ellerine sağlık. Sayende lüfer familyasını dizi dizi izliyoruz; keyif ve motivasyon buluyoruz... Bereketin devamını dilerim... Rastgele...
Maşallah be abimAllah ağız tadıyla yaptığınız avların sayısını artırsın,nice huzurlu avlara rastgele
![]()
Maşallah, hem açıklayıcı bilgiler var, hem görsel var...
Bize tebrik edip, balıkçı kedisi gibi yalanmak kalıyor![]()
Saygıdeğer değerli Cahit ağabeyim, küçük çocuklar için superman ne ise bizler için de inan sen O'sun. Avların ve onlara adadığın emeklerinle açtığın şahane raporların beni benden alıyor götürüyor taaaaa oralara, uzaklara... Bu muhteşem sevdayı siz değerli ağabeyim gibi yaşayan ve yaşatan tüm ağabeylerime teşekkürlerimi sunarım. İyi ki varsınız, iyi ki ağabeylerimizsiniz. Ne çok kıymetli bilgiler ediniyoruz sizlerden... Tebrik ediyor devamlarını dört gözle bekliyorum... Her zaman her yerde rastgelsin ağabey...