Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEK RAKİBİM TEKNELER..

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Maşallah, hem açıklayıcı bilgiler var, hem görsel var...

Bize tebrik edip, balıkçı kedisi gibi yalanmak kalıyor :)

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
İnşallah Cahit ağabey, inşallah

Ve, sadece dişlileri değil de be sezon hedef yaptığım Paşalar'dan da seninle kandırmayı çok isterim ;)

Balıkesir'e paşa avı için gidiyorum.Herşey kısmet.Yanımda olursan çok mutlu olacağımı bilirsin.İkimizede rast gelsin.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Abi ellerine sağlık. Sayende lüfer familyasını dizi dizi izliyoruz; keyif ve motivasyon buluyoruz... Bereketin devamını dilerim... Rastgele...
Teşekkürler ediyorum sevgili Bora.Artık emekli olarak bizim saflarımıza katıldın.Sağlam Lüfer raporlarını heyecanla bekliyoruz.Esen kal..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Maşallah be abim:)Allah ağız tadıyla yaptığınız avların sayısını artırsın,nice huzurlu avlara rastgele:)

Teşekkürler ediyorum sevgili Cem.Sağ ol.Sanada yine o güzel yavrunla bereketli avlar diliyorum.Sağlıcakla kalın..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Maşallah, hem açıklayıcı bilgiler var, hem görsel var...

Bize tebrik edip, balıkçı kedisi gibi yalanmak kalıyor :)

Teşekkürler Yaşar'ım.Sağ ol.Seninde avların bereketli olsun.Yanaklarından öpüyorum.Sağlıcakla kal..

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Saygıdeğer değerli Cahit ağabeyim, küçük çocuklar için superman ne ise bizler için de inan sen O'sun. Avların ve onlara adadığın emeklerinle açtığın şahane raporların beni benden alıyor götürüyor taaaaa oralara, uzaklara... Bu muhteşem sevdayı siz değerli ağabeyim gibi yaşayan ve yaşatan tüm ağabeylerime teşekkürlerimi sunarım. İyi ki varsınız, iyi ki ağabeylerimizsiniz. Ne çok kıymetli bilgiler ediniyoruz sizlerden... Tebrik ediyor devamlarını dört gözle bekliyorum... Her zaman her yerde rastgelsin ağabey...

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Saygıdeğer değerli Cahit ağabeyim, küçük çocuklar için superman ne ise bizler için de inan sen O'sun. Avların ve onlara adadığın emeklerinle açtığın şahane raporların beni benden alıyor götürüyor taaaaa oralara, uzaklara... Bu muhteşem sevdayı siz değerli ağabeyim gibi yaşayan ve yaşatan tüm ağabeylerime teşekkürlerimi sunarım. İyi ki varsınız, iyi ki ağabeylerimizsiniz. Ne çok kıymetli bilgiler ediniyoruz sizlerden... Tebrik ediyor devamlarını dört gözle bekliyorum... Her zaman her yerde rastgelsin ağabey...

Her zaman, bir ağabeyiniz olarak yanınızda olacağım ve sizlere,elimden geldiğince yardım etmeğe,bilgilerimi aktarmaya çalışacağım.Benim mükafatımda söylediğin bu güzel sözler olacak.Çok mutlu oldum.İyiki varsın.Sana gönülden sevgilerimi gönderiyorum.Güzel sözlerin için teşekkürler ediyorum.Sağ ol.Sağlıcakla kal..