Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEK RAKİBİM TEKNELER..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Tek rakibim gırgırlar desen daha doğru olur Cahit Abi. Maşallah bereketli av olmuş. Hep rastgelsin.

Avlarını büyük bir zevkle izliyorum ve çok mutlu oluyorum.İnşallah hep böyle bereketli avlara imza atarsın.

Sanada rast gelsin.Kendine iyi bak..

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Teşekkürler ediyorum Sabahattin.Doğrusunu istersen,bu güzelleri kandırmak zor oldu.Ama başardım.Yarın yine kandırmayı düşünüyorum.Sanada bereketli avlar diliyorum.
Bir gün Adem ağabeyimle (Helaldılı) gelelimde beraber kandıralım Cahit ağabey.:)

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Bir gün Adem ağabeyimle (Helaldılı) gelelimde beraber kandıralım Cahit ağabey.:)
Ne zaman çıkacağım inanki belli olmuyor.Belli bir saatim yok.Genellikle gece avlanıyorum.Kankam Burak Karadeniz'le bile çıkamıyoruz.Beni bağışlayacağınızı umuyorum.Yanaklarından öpüyorum.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Sözün bittiği yerde Cahit Abimiz almış sazı elin balık yok oldu lüfer seyrekleşti

boylar ufaldı mı derken Cahit Abimizin sıcak taze raporu aynı balıkların ağzında ki

açıklığı bizede yansıtarak vayyyy beee çektik sanırım Helal olsun abicim sofran

bereketli yuvan huzurlu oltan balık dolu olsun saygılar sağlık dolu günler

Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Sağlıcak kal.Sevgiyle kal..

Adı
Bora ERDEN
Abi ellerine sağlık. Sayende lüfer familyasını dizi dizi izliyoruz; keyif ve motivasyon buluyoruz... Bereketin devamını dilerim... Rastgele...

C.POLAT

Daimi Üye
Adı
Cem POLAT
Maşallah be abim:)Allah ağız tadıyla yaptığınız avların sayısını artırsın,nice huzurlu avlara rastgele:)