Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEK RAKİBİM TEKNELER..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Cahit abi avlarını ve önerilerini büyük bir dikkatle takip ediyorum . Çok çok çok güzel bir av olmuş. Daha ilk lüferimi bile tutamadım ama hayırlısı sizin tuttuklarınızı gördükçe ümitleniyorum :) Gerçekten çırağınız olmak isterdim avlarınızda :)

Teşekkürler ediyorum Senihcan.Çırak ne kelime.Sen kardeşimsin.Zorlandığın konu olursa yaz.Cevaplamaya çalışırım.Sağlıcakla kal..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Çok bereketli bir av olmuş.Tam anlamıyla lüferlerin resitali .Abi bunları spinle mi ,yemli mi tuttunuz?Sağlıcalıkla kalın.

Mahmut,çok teşekkürler ediyorum.Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.Sevgilerimi gönderiyorum.

Avımı çok taze yemle,Zokalı-hırsızlı takımla yaptım.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Cahit abi tebrik ederim. Harbiden tek rakibin tekneler olmuş.:D Cahit abi Kartal tarafında avlandınızmı hiç ? Nice sahte ve kaşık denemelerime rağmen tek balık alamadım bu sene .

Teşekkürler ediyorum ve esenlikler diliyorum.Kendine iyi bak..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor Cahit ağabey, insanlar kuş misali ve oradan oraya uçuyor, kimi mutlu kimi de mutsuz. Değerli ailen ile her zaman mutlu olacağın günler dilerim :)

Bereketli avın ve açıklayıcı raporun için tebrik ve teşekkür ederim, emeğine sağlık Cahit ağabey

Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla ve mutlulukla kal Cahit ağabey...

Teşekkürler ediyorum sevgili Süleyman.Sanada ailenle birlikte huzur ve sağlık diliyorum.Güzel avlarını heyecanla bekliyorum.Sağlıcakla kal.Mutlu kal.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
abi maşallah yemli de olsa surf tarzıda olsa baya iyi balıklar başlığı ilk okuduğumda dedim bu boğazdaki tekneler heralde cahit abiyide canından bezdirdi :) maşallah paraketi avı gibi olmuş her daim rastgele abi saygılar

Teşekkürler ediyorum Mustafa.Boğazdaki teknelerle aram hiç hoş değil.Dediğin gibi,beni canımdan bezdirdiler.Böylesi çok daha iyi.En azından onlardan daha iyiyim ve daha fazla Lüfer alıyorum.

Kendine iyi bak.Sağlıcakla kal..

renzokuken

Aktif Üye
av raporları ve faydalı bilgiler bölümünüzü cidden büyük keyifle takip ediyorum.

elinize sağlık.

tekne ile de avlanıyor musunuz? evet ise tekne ile av da kıyıdaki avlar kadar bereketli geçiyor mu?

yukarıda arkadaşlardan biri sormuş, sizi suadiye - kartal arasına deplasmana davet etmek isteriz, bilgi ve tecrübe birikiminize ihtiyacımız var :)

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
yine cahit Abi yine muhteşem bir rapor..
Ellerine sağlık.Bu gidişle abi bizim buralara lüfer gelemeyecek galiba:))
Tekneden kurtulan Cahit abime takılıyor:))
Hayırlı bir olaydan sonra yıne balık gecesı ve yıne balık Show...

Teşekkürler ediyorum,sevgili Ahmet.Sağ ol.Sanada nasip olsun.Balıkesir işini ister,istemez erteledim.Konu Lüfer olunca,akan sular durur.

Kendine iyi bak kardeşim.Sağlıcakla kal..