camahmt
Üye
- Adı
- Ahmet
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Selamlar,malesef deneyemedim 2 Gidişimdede su çok bulanık çamur gibiydi aşırı rüzgardan.Özkan abi mürefteyi denedin mi
Spin ile levrek, lüfer peşindeydik. kim ne derse onu yaptım cumartesi günü Şarköy'dekiler burda olmaz Mürefte limana git dedi, koptuk gittik. Ordakiler burda olmaz "Hoşköy iyidir" dediler Hoşköye gittik. Hoşköyde "siz Gaziköy'e gidin, garanti" dediler, kalktık Gaziköy'e gittik. Ordakiler de "Şarköy balik yapar" demez mi? Gözüm nasıl dönmüşse Allahtan biri o ara Samsun falan demedi.geçmiş olsun,kışın mürefte de bişeyler çıkıyor die biliyorum da,yaz için bişey duymadım.tanıdık var orda ordan biliyorum.gaziköy,mürefte Vs. O bölgelerde genelde yemli mi spin mi levrek tutuyorsunuz.
Sanirim hafta sonu o bolge kiyilari asiri yosun ve bulanikdi dogrumu ? Kuzeyli ruzgardan bolca nasibini aliyor cunku o kiyilar.Spin ile levrek, lüfer peşindeydik. kim ne derse onu yaptım cumartesi günü Şarköy'dekiler burda olmaz Mürefte limana git dedi, koptuk gittik. Ordakiler burda olmaz "Hoşköy iyidir" dediler Hoşköye gittik. Hoşköyde "siz Gaziköy'e gidin, garanti" dediler, kalktık Gaziköy'e gittik. Ordakiler de "Şarköy balik yapar" demez mi? Gözüm nasıl dönmüşse Allahtan biri o ara Samsun falan demedi.![]()
Evet bulanık ve çok dalgalıydı. Uçmakderede yer yer 2m dalga vardı.Sanirim hafta sonu o bolge kiyilari asiri yosun ve bulanikdi dogrumu ? Kuzeyli ruzgardan bolca nasibini aliyor cunku o kiyilar.
Sesli güldüm inanSpin ile levrek, lüfer peşindeydik. kim ne derse onu yaptım cumartesi günü Şarköy'dekiler burda olmaz Mürefte limana git dedi, koptuk gittik. Ordakiler burda olmaz "Hoşköy iyidir" dediler Hoşköye gittik. Hoşköyde "siz Gaziköy'e gidin, garanti" dediler, kalktık Gaziköy'e gittik. Ordakiler de "Şarköy balik yapar" demez mi? Gözüm nasıl dönmüşse Allahtan biri o ara Samsun falan demedi.![]()
Böyle sular tam levrek için idealdir...Evet bulanık ve çok dalgalıydı. Uçmakderede yer yer 2m dalga vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 23066 Ekli dosyayı görüntüle 23067