Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

camahmt

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
:) geçmiş olsun,kışın mürefte de bişeyler çıkıyor die biliyorum da,yaz için bişey duymadım.tanıdık var orda ordan biliyorum.gaziköy,mürefte Vs. O bölgelerde genelde yemli mi spin mi levrek tutuyorsunuz.

göcen

Aktif Üye
Adı
akın tiryakiler
Kan Grubu
B Rh Pozitif
:) geçmiş olsun,kışın mürefte de bişeyler çıkıyor die biliyorum da,yaz için bişey duymadım.tanıdık var orda ordan biliyorum.gaziköy,mürefte Vs. O bölgelerde genelde yemli mi spin mi levrek tutuyorsunuz.
Spin ile levrek, lüfer peşindeydik. kim ne derse onu yaptım cumartesi günü Şarköy'dekiler burda olmaz Mürefte limana git dedi, koptuk gittik. Ordakiler burda olmaz "Hoşköy iyidir" dediler Hoşköye gittik. Hoşköyde "siz Gaziköy'e gidin, garanti" dediler, kalktık Gaziköy'e gittik. Ordakiler de "Şarköy balik yapar" demez mi? Gözüm nasıl dönmüşse Allahtan biri o ara Samsun falan demedi. :uzgnm:

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Spin ile levrek, lüfer peşindeydik. kim ne derse onu yaptım cumartesi günü Şarköy'dekiler burda olmaz Mürefte limana git dedi, koptuk gittik. Ordakiler burda olmaz "Hoşköy iyidir" dediler Hoşköye gittik. Hoşköyde "siz Gaziköy'e gidin, garanti" dediler, kalktık Gaziköy'e gittik. Ordakiler de "Şarköy balik yapar" demez mi? Gözüm nasıl dönmüşse Allahtan biri o ara Samsun falan demedi. :uzgnm:
Sanirim hafta sonu o bolge kiyilari asiri yosun ve bulanikdi dogrumu ? Kuzeyli ruzgardan bolca nasibini aliyor cunku o kiyilar.

göcen

Aktif Üye
Adı
akın tiryakiler
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sanirim hafta sonu o bolge kiyilari asiri yosun ve bulanikdi dogrumu ? Kuzeyli ruzgardan bolca nasibini aliyor cunku o kiyilar.
Evet bulanık ve çok dalgalıydı. Uçmakderede yer yer 2m dalga vardı.

IMG-20150823-WA0004.jpg
IMG-20150823-WA0003.jpg

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Boyle sularda Rapalaya balik cok zor,sudaki gorus dusuyor cunku (bence oyle)

camahmt

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sesli güldüm inan :) şu balık bize neler yaptırıyor.bu sene siteden bi abiyle görüştüm,tanıştım şarkköy de.eski top sahasına varmadan kayaların ordan ve dere çıkışı var spor aletlerinin orda,oralardan yemli 2 tane aldığını söylemişti.

göcen

Aktif Üye
Adı
akın tiryakiler
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aydın bey ges, savagear sandeel sexy shad ve fosforlu sarı, rapala bx balsa waking minnow, kendo seabass, japanese kemik rengi ve sardalya rengi, maxrap fayu, çesitli silikonlar, kendo hayru limon, maria squash f125, savagear panic prey, daiwa seabass hunter denedim.

Hava ideal, su ideal, sahtenin hepsi ideal bu balık dayak istiyor gibi.

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Muhalefet yapmak istemem ama su ideal falan degil uç Noktanin otesinde.

Son düzenleme: