Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
valla sizi tebrik ediyorum, balık sevdası tamda bu olsa gerek..Spin ile levrek, lüfer peşindeydik. kim ne derse onu yaptım cumartesi günü Şarköy'dekiler burda olmaz Mürefte limana git dedi, koptuk gittik. Ordakiler burda olmaz "Hoşköy iyidir" dediler Hoşköye gittik. Hoşköyde "siz Gaziköy'e gidin, garanti" dediler, kalktık Gaziköy'e gittik. Ordakiler de "Şarköy balik yapar" demez mi? Gözüm nasıl dönmüşse Allahtan biri o ara Samsun falan demedi.![]()
Sudaki görüş için birsey demeyecegim ama işi zorlaştıran böyle havalarda yosun!Boyle sularda Rapalaya balik cok zor,sudaki gorus dusuyor cunku (bence oyle)
Asıl peşinde olunan şey bencede aslen huzur.. balıkta olunca bu işin piyangosu..Bal
Balık sevdası mı alıklık mı? bilemedim. Ama balık olmasa da huzur var. En önemlisi o.
Evet silivride su alti boru dosemesi devam ediyorArkadaslar silivri yada kınalı tarafında deniz kenarında çalışmamı var ? su kaç haftadır çok bulanık bilen duyan varsa bi yazsın