Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
Spin ile levrek, lüfer peşindeydik. kim ne derse onu yaptım cumartesi günü Şarköy'dekiler burda olmaz Mürefte limana git dedi, koptuk gittik. Ordakiler burda olmaz "Hoşköy iyidir" dediler Hoşköye gittik. Hoşköyde "siz Gaziköy'e gidin, garanti" dediler, kalktık Gaziköy'e gittik. Ordakiler de "Şarköy balik yapar" demez mi? Gözüm nasıl dönmüşse Allahtan biri o ara Samsun falan demedi. :uzgnm:
valla sizi tebrik ediyorum, balık sevdası tamda bu olsa gerek..

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
Boyle sularda Rapalaya balik cok zor,sudaki gorus dusuyor cunku (bence oyle)
Sudaki görüş için birsey demeyecegim ama işi zorlaştıran böyle havalarda yosun!
İşleyişin at- çek olması gerekirken, at-çek-temizle şeklinde gidiyor.. tabi bu bi zaman sonra kabak tadı vermeye başlıyor.. selamlar, rasgele..

ellidokuz

Aktif Üye
Adı
Özden
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
cumartesi sabah suyuna gittim. çook uzun zamandır gitmiyordum natoya. babam gelmiş köyden biraz eglenir dedim.

sabah 15-20 dk sahte at çek yaptık bi şey denkleyemedik.(zaten o kadar kısa sürede nasıl olacaksa :p ) sonra çapari denedik 6-7 istavrit, ondan da sıkıldık zarganaya ipek attık 8-10 tane de zargana yakaladık.

zargana epey vardı, tam dubaların başladığı boğazın karşısındaki kayaların önü ağ ile kapatılmıştı.(yeniçiftlik tarafındaki kayaların önü) havuzun içine kadar.. zıpkıncı 3-4 kişi vardı. kıyıda iki tekne vardı biri gün ağırınca açıldı. bi kaç tekne ipekle zargana stokluyordu haklılar uzun olta zamanı zargana karaborsa :p

natonun özeti bu lüfer için beklentileri biraz daha ötelemek gerek daha erken..