Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

erhangun84

Yeni Üye
Adı
Erhan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Evet üstadım şuan en gözde yer orası ve problemde çıkarmaz bu arada orada yemlı performansı güzel ama at çek nasıl ben bu işlerde çok acemiyim o yüzden merak ediyorum at çek takım almaya değermi

forzaemre

Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben yeni yeni gitmeye başladım at çek de birşey alamadım fakat havasını yakaladığında alanlar olmuş.Alan kişiler önerdi bana da o bölgeyi.Spin takım yerine lrf sistem alabilirseniz daha verimli avlar yapabilirsiniz avlaklar lrf ye daha uygun gibi duruyor hocam.

erhangun84

Yeni Üye
Adı
Erhan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ozaman bizde deneyeceğiz ikisinide birtane yemlı atarım birde spine wtd yaparım bakalım bende balık tutmayı becerebılecekmıyım :-D

Adı
Çağdaş
Akşam 16:00-21:00 arası yemli eşliğinde spin denemeleri sonuç vermedi.Muhtemelen büyük iğne kullandığımdan yaprak bile yoktu minik bir iki vuruş dışında.İyi ki yoktu.Burada hayat sıfır hala.Balık buraya boğazdan iki yakanın tam ortasından geçip sessiz sedasız gelmemiş anlaşılan aklınızda soru işaretleri kalmasın :) Yer silivri marmara ereğlisi arası.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erhangun84

Yeni Üye
Adı
Erhan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Screenshot_20171112-220542.png

Bugün bu balıktan tuttum ama geri saldım boyu 12 cm falandı gözüme ufak geldi bu arada bu sinarit galiba değilmi