brshh
Aktif Üye
Tebrikler.. evet ustejki ispari. Bu arada ne taraftasiniz? Haftasonu yazliga gectim ama elim gitmedi oltayya. Bunlari gorunce haftaya insaallah..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrikler.. evet ustejki ispari. Bu arada ne taraftasiniz? Haftasonu yazliga gectim ama elim gitmedi oltayya. Bunlari gorunce haftaya insaallah..
Masallah hocam, cok guzel balik..İspari o balik, sargoz sivri burun olur
O bölgenin müdavimi değilim, hafta sonları bazen gümüşyaka ya misafirliğe giderim, cumartesi sabah Gümüşyaka da denedim, çok yosun vardı rüzgarda vardı yosundan vuruş hissedilmiyordu bir mırmır ve bir ispari aldım boyları küçüktü fakat iğneyi çok tuttukları için alıkoydum, Pazar sabahı Sultanköy taraflarına gittim, yine rüzgar vardı fakat yosun yoktu daha keyifliydi cumartesi gittiğim yerden kurt çıkarmış hazırlıklı gitmiştim buradan da güzel boylarda iki ispari bir mırmır aldım, balığı biz ilerde açıkta arıyoruz fakat öyle değil 1-1,5 metre olan derinlikte aldım...Tebrikler.. evet ustejki ispari. Bu arada ne taraftasiniz? Haftasonu yazliga gectim ama elim gitmedi oltayya. Bunlari gorunce haftaya insaallah..
Bakalım ilk skor ne zaman gelecekEkli dosyayı görüntüle 77125 Ekli dosyayı görüntüle 77126
Baba Ve Oğul . Huzur. Benim evlat 3,5 yaşında kamışa ve makine ye hakim
Marmaraereğlisi skor 0![]()
Maaşallah...2 haftadır istavrit yok silivride
5 gün evvel eşkina için gece 23.00 e kadar durduk yemlide ben alamadım ama arkadaş lrf ile 1 kiloluk 1 adet eşkina aldı.