Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

Adı
Alper Kuyumcu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ereğli içinde acaba istevrite çapari atlıyor mu? Dalgakıran değil de arka kısımda, yazlıkların olduğu uçurumun alt taraflarında.
Evet oradan çapari yapabilrisiniz ama güneş iyice batmasına yakın balık yapıyor gece şamandıralı çapari güzel balık yapıyor ama çapariyi boru kurdu ile yemlerseniz

yyildirayy

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Oraya arka liman deniyor ikiz mağaraların alt tarafı. Ben orada 2 dip takımı patlattım daha da atmadım. Çapariyi tavsiye etmem fakat şamandıralı takım kullanılabilir. Ayrıca lrf de heba edilebilecek bir silikon , jig, sahteyle mümkün.O bölgede çok tecrübem yok balık alamadım oradan fakat tecrübeli abilerimiz varsa eğer bu mesajı okuyan, onların da deneyimini duymak isterim.
Evet oradan çapari yapabilrisiniz ama güneş iyice batmasına yakın balık yapıyor gece şamandıralı çapari güzel balık yapıyor ama çapariyi boru kurdu ile yemlerseniz
O bölgede dün akşam çapari attım 14 tane istavrit alabildim. Dediğiniz gibi saat 20.00 den sonra balık oluyor, öncesinde yok. Ama istavritler ben sürekli Silivride çapari atarım oraya göre iriydi.
Yalnız kıyılar derin değil ve yosun dolu, o yüzden 20 metre kadar kala çapariyi yere indirmeden çekmek gerekiyor.
Hava karardıktan sonra 10-15 kişi vardı şamandıra atan, ben şamandıra atmadım yem olmadığı için.

XawE

Üye
Adı
Onur Çağdaş Yıldız
Kan Grubu
O Rh Pozitif
1-2 ay önce istavrit kıyıladığı zaman 5-6 kere gittim Nato limanı'na. İlk gittiğimde Lrf ile kayalardan avlandım. Bir çinekop 2-3 istavrit aldım. Daha sonra ki denemelerimi dubalardan yaptım. İstavrite doydum ve Lrf'yi orada öğrendim diyebilirim. Dubaların tek dezavantajı yüksek olmasından dolayı 20 tane istavrit tutuyorsanız 20 kadar istavriti de geri suya düşürüyorsunuz : ) Dubaların önü derin olduğundan dolayı 1.5-3 gr ağırlıklar epey su üzerinde kalıyor ve genellikle her atışta vuruş veya istavrit alma ihtimali oluyor( balık var ise tabiki). Bir kaç kere de menekşe(izmarit) yakaladım. Çinekopları hiç yukarı çekemedim. 3-4 defa babyjig ile getirirken ya yarı yolda ya da hava da düşürdüm. Gece veya gündüz herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız bir sürü balıkçı var. Gayet güvenli. Tuvalet bulunmaması kötü ve mümkünse gittiğinizde çöplerinizi toplayın arkadaşlar.

Adı
Alper Kuyumcu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O bölgede dün akşam çapari attım 14 tane istavrit alabildim. Dediğiniz gibi saat 20.00 den sonra balık oluyor, öncesinde yok. Ama istavritler ben sürekli Silivride çapari atarım oraya göre iriydi.
Yalnız kıyılar derin değil ve yosun dolu, o yüzden 20 metre kadar kala çapariyi yere indirmeden çekmek gerekiyor.
Hava karardıktan sonra 10-15 kişi vardı şamandıra atan, ben şamandıra atmadım yem olmadığı için.
ben Orada sadece şamandıralı sistemle istarvit avlıyorum iki hafta önce iki saate üç kiloya yakın balık ladım :D

yyildirayy

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ben Orada sadece şamandıralı sistemle istarvit avlıyorum iki hafta önce iki saate üç kiloya yakın balık ladım :D
Maşallah güzel av olmuş.
Bende daha hiç şamandıralı istavrit avı yapmadım. Alıştık hep çapari sallamaya :D
Bu arada yem ne kullandınız, teke iş yapar mı?

Adı
Alper Kuyumcu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah güzel av olmuş.
Bende daha hiç şamandıralı istavrit avı yapmadım. Alıştık hep çapari sallamaya :D
Bu arada yem ne kullandınız, teke iş yapar mı?
boru kurdu kullanıyorum çok ufak parçalara bölerek çapariye takıyorum teke denemedim o yüzden bilgim yok

Mektupla

Daimi Üye
Lüfer avı (rapalayla) 11/07/2017 Tekirdağ
Tekneden
Spin Kamış ile

At Çek Lüfer Avı 21/07/2017 Tekirdağ
kendo 9cm rapala
Tekneden
Spin Kamış ile

At Çek Lüfer Avı 23/07/2017 Tekirdağ
Tekneden
Spin Kamış ile