Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Nato Limanından sevgilerle ... Nasıl bi yer diye soracak olursanız balığa ( dişli ye) denk gelmek için taze sağlam tüyonuz olması gereken istikrarsız bir yer .... insanların ufak ispari mırmır ve tek tük istavritle piknik tarzı eğlendikleri bir liman sayfiye yeri durumunda :)

nato limanı.jpg

Mektupla

Daimi Üye

forzaemre

Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yok mu kimsede hareket 1 aydır karagöz'e doyduk farklı av haberleri varsa avlak bölgesinide yazarak paylaşabilirmi ?

forzaemre

Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@forzaemre ben bu bölgenin devamlı müdavimi değilim, gittiğimde de ispari ve mırmır harici balık görmedim... (Sultanköy Gümüşyaka arası)
Sultanköyde Karagöz yatağı var.Yılın çoğu zamanı alırsınız.Poyraz ve Lodosta Levrek atabiliyor.Mırmır daha ince kumun olduğu yeniçiftlik taraflarında yapıyor.Marmara ereğlisi eşkina - minekop ve yılın belirli zamanlarında Nato dubalarından dişli geçiş balıklarını alabilirsiniz.

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sultanköyde Karagöz yatağı var.Yılın çoğu zamanı alırsınız.Poyraz ve Lodosta Levrek atabiliyor.Mırmır daha ince kumun olduğu yeniçiftlik taraflarında yapıyor.Marmara ereğlisi eşkina - minekop ve yılın belirli zamanlarında Nato dubalarından dişli geçiş balıklarını alabilirsiniz.
Yaz boyunca sultanköyde olta attım mırmır , minekop ve ispendek ... karagöz hiç denk gelmedi belki Ekimden sonra .. yatak dediğiniz yer neresi acaba öyle bahsettiğiniz gibi karagöz bolluğu yok