Tekne İle Boğaz'da Balık Avı Ve Tanışma Organizsyonumuz Gerçekleşti. 25 Kasım 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim bende,balık konusunda şansız olsakda,Tarabya sahilinden kafamıza Fatih in İstanbulu fethettiği gibi kurşunlar yağsada,sahil güvenlik bizi tehlike sanıp sat komandoları gibi Anadolu Hisarından uzaklaştırsada,güzel insanlarla tanışmak sohbet etmek çok keyifli ve güzeldi.🙂 🙂 Herşey için teşekkür ederim...

Ben kendi adıma çok keyif aldım.
Bu tarz organizasyonlardan fazlaca balık beklemek bence doğru değil.
Tekne balık olan yerlere demir atamıyor, akara bıraktığında kıyıdakileri ve küçük tekneleri rahatsız ediyor ki biliyorsunuz; biz karadayken yakına gelen teknelere neler söylüyoruz.
Bunun yanın da epeydir tutulmadığı kadar da balık tutuldu.

Tek üzüntüm tekne bazı ihtiyaçlar içn Beykoz'a yanaştığında tekneyi terk eden arkadaşlardır. Balık açısından beklediklerini bulamamış olmalarını anlarım da ortamdan keyif alamadıklarına üzüldüm.

Sonraki organizasyonlara katılacaklara küpe olsun diye söylüyorum.

Az bir fiyata Boğaz'ın ortasında piknik yapmak ve bununla beraber de eline olta alıp oltam denizde olsun da gerisi teferruat diyenler katılsın. Keyif alsın, keyif versin.

İlk fırsatta tekrar edebilmeyi dilerim.

Katılan herkesi kutlarım. Emeği geçen Mustafa Bey'e, Faruk Usta'ya, Nejat Bey'e ve de sevgili adminimiz Hamdi Bey ve ailesine çok teşekkür ederim. İyiki vardınız, iyiki böyle bir organizasyon düzenlediniz.
Ayrıca uluslararası geçiş hattında demir atıp mangal yapmak her babayiğidin harcı değildi, macerayı iliklerimize kadar hisstettik 👍 Heleki kaptanın yandan çarklı bir şekilde koşmasını unutamam 😀

Ben kendi adıma çok keyif aldım.
Bu tarz organizasyonlardan fazlaca balık beklemek bence doğru değil.
Tekne balık olan yerlere demir atamıyor, akara bıraktığında kıyıdakileri ve küçük tekneleri rahatsız ediyor ki biliyorsunuz; biz karadayken yakına gelen teknelere neler söylüyoruz.
Bunun yanın da epeydir tutulmadığı kadar da balık tutuldu.

Tek üzüntüm tekne bazı ihtiyaçlar içn Beykoz'a yanaştığında tekneyi terk eden arkadaşlardır. Balık açısından beklediklerini bulamamış olmalarını anlarım da ortamdan keyif alamadıklarına üzüldüm.

Sonraki organizasyonlara katılacaklara küpe olsun diye söylüyorum.

Az bir fiyata Boğaz'ın ortasında piknik yapmak ve bununla beraber de eline olta alıp oltam denizde olsun da gerisi teferruat diyenler katılsın. Keyif alsın, keyif versin.

İlk fırsatta tekrar edebilmeyi dilerim.

Çok güzel özet geçmişsin,bende farklı düşünmüyorum şahsen...katılımcı arkadaşlarımızdan veya eşlerinde içlerinde Doktor olanı,Öğretmen olanı vardı,kendileriyle konuşup ''Sıkılıyormusunuz''dediğimde olur mu öyle şey,büyük keyf alıyoruz...olaya bu şekilde bakmak gerek İstanbul gibi metropolün dünyada eşi az olan Boğaz'da sabah yalıların ve büyük gemilerin,kotraların arasında kahvalatı yapabilmek bile dünyaya değer,kaldıki öğleden sonrada aynı teknenin arkasında kocaman bir mangal keyfide her şeye değer.

Biz bu işin ticaretini yapmıyoruz,kafamız rahat,yılda bir yapıyoruz ve keyifde alıyoruz...haa birde son dakika golü atanlar olmasa dahada bir tadından yenmez ama yapacak bir şey yok. 🙂

Katılan herkesi kutlarım. Emeği geçen Mustafa Bey'e, Faruk Usta'ya, Nejat Bey'e ve de sevgili adminimiz Hamdi Bey ve ailesine çok teşekkür ederim. İyiki vardınız, iyiki böyle bir organizasyon düzenlediniz.
Ayrıca uluslararası geçiş hattında demir atıp mangal yapmak her babayiğidin harcı değildi, macerayı iliklerimize kadar hisstettik 👍 Heleki kaptanın yandan çarklı bir şekilde koşmasını unutamam 😀

Hahaaha 😀😀😀

eloğlu palamutları götürmüş,siz istavrite talim etmişsiniz.
Yakıştırıamadım hiçbirinize 😀

Kim, ben mi? yok canımnerden çıkartıyorsunuz kıskandığımı 😀

img8212kopyala.jpg

Dostluğunuz bu Bayrak kadar asil-gerçek-yürekten olsun....
Organizasyona emeği geçen herkesi kutluyorum...Daha nice böyle güzel görüntüler diliyorum...İzmir'den Selamlar...

Mehme'im teşekkür ederim,güzel resimler çekmişim itiraf et,en güzelide bu. 🙂

img8212kopyala.jpg

Organizasyona emeği geçen herkesi kutluyorum...Daha nice böyle güzel görüntüler diliyorum...İzmir'den Selamlar...

Ben teşekkür ederim Yaşar'ım.
Faruk Usta'nında tekne arkasındaki her zamanki performansı ve fedakarlığını unutmamak lazım,Sağolasın Faruk Ustam. 🙂

Yaşar'ım,resimlerini beğendinmi? 🙂

Çok beğendim ama eksikler var. Benim çektiğim bir kaç poz eksik sanki 🙂

img8212kopyala.jpg

Bu kare de bana ait. Kırmızısı, beyazı, şanı, şöhretiyle nasıl gurula salınıyor 🙂

Mustafa sen üstten çekmiştin alt kattan çekilen bu kare bana ait 🙂 😀 Bayrak hepimizin 🙂

Back