Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekne İle Boğaz'da Balık Avı Ve Tanışma Organizsyonumuz Gerçekleşti. 25 Kasım 2012

AsiDeniz1980

Aktif Üye
bunlarda benim dijitalden :)

Sabahattin abim odaklanmış bi şekilde:)

istanbul manzarası

böyle bir gemi az kalsın ortadan ikiye bölcekti bizi,kaptanımızın durumu son anda farketmesiyle kurtulduk,bende yusuf yusuf tabi :D

ekip ruhunu seyretmesi güzeldi :)

Hamdi abi ve pasta :) pasta güzeldi ama :D

benim olmasını isterdim :)

buda ben asiyim ya :D :)

Faruk abi mangal on numaraydı :D

Mert abim kralll :)

canını yediklerim :)

emeği geçen herkese teşekkür ederim :)

ist***tamer

Yeni Üye
Adı
tamer uludag...03-04-2011 eski üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yine güzel bir buluşma olmuş, tüm katılanları ve bu buluşmada emeği geçen arkadaşlarımı kutlarım...ne yazıkki aranızda rahatsızlık yüzünden olamadım
saygılarımla ...

freefish

Aktif Üye
Adı
Ümmet AYYILDIZ
Tebrikler huzurlu ve keyifli bir gezi organizasyonu olduğu fotoğraflardan anlaşılıyor
Gırgırcılar Torik ile nispet yapmışlar size karşı :p

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Tebrikler huzurlu ve keyifli bir gezi organizasyonu olduğu fotoğraflardan anlaşılıyor
Gırgırcılar Torik ile nispet yapmışlar size karşı :p
Aslında nispet yapmadılar :) Adamlar balığı hiç göstermeden ağdan aldıkları gibi içeri atmışlardı. Ancak biz görmüştük bir kere :D Mustafa ağabey seslendi bir fotoğraf alalım diye. Adamlar önce anlamadılar, kendileri poz verdiler. :D Mustafa ağabey toriği getir toriği diyince balık geldi içeriden.:D

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kıskandım her bir kareye gıbte ile baktım.harika görüntüler.
biz çook büyük bi aileyiz.:harika:

Şeref abi.süpersin.:D

schweppes

Üye
Adı
Hakan Koçak
Daha önceki organizasyonlardan tecrübem kadarı ile eminim çok keyifli geçmiştir,her kezin ellerine sağlık, kişisel almış olduğum bir karar doğrultusunda isim yazdıran kişilerin katılım ücretini daha önceden yatırılması sağlanmadığı sürece bu keyifli organizasyonlarda olmayacağım, bunun nedenini zaten hepimiz biliyoruz, isim yazdırıp gelinmeme meselesi, ama eş dost kimse kırılmasın üzülmesin diye bunu bir türlü hayata geçiremiyoruz, fakat bu son yapılan organizasyondada okuduklarımdan anlayabildiğim kadarı ile aynı suistimaller olmuş, her seferinde kimse kırılmasın diye göz ardı edilen bu durum yüzünden olan hep katılan arkadaşlarımıza olmuştur, her neyse işi ahkam kesmeye götürmeden kısa keseyim, bende bu ailenin bir mensubu olarak fırsat bulmuşken bu sıkıntımı dile getirmeyi uygun gördüm, bu sıkıntımım nedeni kesinlikle ödediğim üç kuruş değildir, zaten bilen bilir bizim organizasyonlara ilk katılan arkadaşların haricinde kimse balık için gelmez, maksat yan yana gelebilmek hasret gidermek hoş sohpetlerde bulunmak fikir alışverişi yapabilmek güzel boğaz manzarası ve tabiki faruk ustanın o lezzetli mangalından yiyebilmektir e bununda küçük bir bedeli olacak tabiki, sadece balık hedefli olan kimse ilk katılım harici zaten katılım ücreti ile gider balığını alır evinde yapar yer, balık bahane muhabbet şahane benim derdim keyfi keder gelmeyen eş dost yüzünden baştan yapılmış ve projelendirilmiş her şeyin üç beş kişi yüzünden tekrar tekrar değiştirilmek zorunda kalınıp kaptana ona buna karşı zor durumda kalmamız ve bunların sadece günahını ve stresini isim yazdırıpta gelen bizlerin çekmesidir, bu beni çok rahatsız ettiği için istemiyerekte olsa aranızda yoktum belki bunları isteyipte yazmaya çekinmiş olabilirsiniz yada tek bu konuda sıkıntısı olan benimdir bilemiyorum,ama ben çokda keyifle yazdım açıkcası inşallah bundan sonraki organizasyonlarda ücretler baştan toplanır benim gibi düşünenler yada bu şekilde düşünen sadece ben isem bende sizlere katılabilirim her keze selamlar arkadaşlar :)

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Daha önceki organizasyonlardan tecrübem kadarı ile eminim çok keyifli geçmiştir,her kezin ellerine sağlık, kişisel almış olduğum bir karar doğrultusunda isim yazdıran kişilerin katılım ücretini daha önceden yatırılması sağlanmadığı sürece bu keyifli organizasyonlarda olmayacağım, bunun nedenini zaten hepimiz biliyoruz, isim yazdırıp gelinmeme meselesi, ama eş dost kimse kırılmasın üzülmesin diye bunu bir türlü hayata geçiremiyoruz, fakat bu son yapılan organizasyondada okuduklarımdan anlayabildiğim kadarı ile aynı suistimaller olmuş, her seferinde kimse kırılmasın diye göz ardı edilen bu durum yüzünden olan hep katılan arkadaşlarımıza olmuştur, her neyse işi ahkam kesmeye götürmeden kısa keseyim, bende bu ailenin bir mensubu olarak fırsat bulmuşken bu sıkıntımı dile getirmeyi uygun gördüm, bu sıkıntımım nedeni kesinlikle ödediğim üç kuruş değildir, zaten bilen bilir bizim organizasyonlara ilk katılan arkadaşların haricinde kimse balık için gelmez, maksat yan yana gelebilmek hasret gidermek hoş sohpetlerde bulunmak fikir alışverişi yapabilmek güzel boğaz manzarası ve tabiki faruk ustanın o lezzetli mangalından yiyebilmektir e bununda küçük bir bedeli olacak tabiki, sadece balık hedefli olan kimse ilk katılım harici zaten katılım ücreti ile gider balığını alır evinde yapar yer, balık bahane muhabbet şahane benim derdim keyfi keder gelmeyen eş dost yüzünden baştan yapılmış ve projelendirilmiş her şeyin üç beş kişi yüzünden tekrar tekrar değiştirilmek zorunda kalınıp kaptana ona buna karşı zor durumda kalmamız ve bunların sadece günahını ve stresini isim yazdırıpta gelen bizlerin çekmesidir, bu beni çok rahatsız ettiği için istemiyerekte olsa aranızda yoktum belki bunları isteyipte yazmaya çekinmiş olabilirsiniz yada tek bu konuda sıkıntısı olan benimdir bilemiyorum,ama ben çokda keyifle yazdım açıkcası inşallah bundan sonraki organizasyonlarda ücretler baştan toplanır benim gibi düşünenler yada bu şekilde düşünen sadece ben isem bende sizlere katılabilirim her keze selamlar arkadaşlar :)
Bu neyin hayıflanması anlayamadım, gayet keyifli geçen, keyifle biten bir gündü, yine gelmeyenlerin kaybettiği ve imrendiği bir gündü her seferinde olduğu gibi, gelmeyenler haklı yada haksız sebeplerden dolayı yada belli belirsiz mazeretlerden dolayı gelmeyebilir, bu pek çok kişiyi bağlar ve sıkıntıyada sokar ama bu şekilde bir serzeniş ne anlam taşır bilmiyorum. Organizasyon yapılmış teknenin altından karadeniz akmış gitmiş, paraları baştan toplayaydınız bende gelirdim diyorsun 15gün sonra, zamanlama yanlış bence senkron eksikliği var gibime geldi.
Bunları yazmaya çekinecek birşeyde yok, yani siz cesur davranıp bunları yazdınız biz çekingenmi kaldık, defalarca burdan yazıldı uyarıldı bu konuda ciddiyeti anlatıldı,ama yinede gelmeyenler oldu tabiki her seferinde olduğu gibi, ama bizi etkileyen birşey olmadı, sadece ücreti taktim ederken sevgili Hamdi'ye bir fark ödememiz gerekip gerekmediğini sordum, gerek yok abi gelmeyenlerin yerine liste harici gelen kişiler oldu dedi.

fakat bu son yapılan organizasyondada okuduklarımdan anlayabildiğim kadarı ile aynı suistimaller olmuş, her seferinde kimse kırılmasın diye göz ardı edilen bu durum yüzünden olan hep katılan arkadaşlarımıza olmuştur
Suistimal yanlış bir kelime kimse kasıtlı olarak gelmemezlik ulan şunları son dakka ..t edeyimde görsünler diye düsünmez,hiç bir zaman içinde kimse kırılmasın diye göz ardı edilmedi, aksine yeri gelince refüze edici bir dille bile geliceğini bildirip, gelmeyenler kınandı son organizasyon mesajlarında bunu görebilirsiniz.Yukardada yazdığım gibi hiçte sorun olmadı, gelmeyenlerin yerine yedek bir kadro zaten vardı.
bu sıkıntımım nedeni kesinlikle ödediğim üç kuruş değildirÜç kuruş dediğin para, bizim zevkimiz için harcadığımız bu parabu gün şartlarında fakirleştirilmiş insanlarımızın 10 günlük mutfak masrafıdır, neyse bu kadar uzatmak bile konuyu sevimsiz yaptı.Ama bir gerçek varki "dağ dağa küsmüş, dağın haberi olmamış" durum aynen budur saygılar....

schweppes

Üye
Adı
Hakan Koçak
Nejat Bey elllerinize sağlık zaman harcamız bir ton yazmışsınız bunlar sizin yukarda yazdıklarımda benim doğrularım yapacak bir durum yok sizin düşünceleriniz sizi benimkilerde beni bağlar ne sizinle nede başka birisi ile bu konuda tartışma yaratmak için yazmadım şimdide bu yazdıklarınıza cevap verip durumu o havaya sokmak istemiyorum, zaten amacım bu olmuş olsa bu yazdıklarımı organizeden önce yazardım, sıkıntı yok benim ne demek istediğimi anlamak isteyen anlamıştır zaten ben keyfi keder gelinmemeler ile alakalı kimse için keyfimi kaçıramam heh sizin için anladığım kadarı ile sorun yok Allah keyfinizi artırsın ne güzel işte benim içinde öyle olsa orda olurdum zaten ilk günden beri takip ettim organizasyonu ama katılmadım bu benim kararım benim düşüncelerim beni bağlar sizi değil bende sizin gibi bu ailenin bir üyesi olarak bende sizin gibi düşüncelerimi saygı çercevesinde yazma özgürlüğüne sahibim hem dağ dağa küsmüş dağın haberi yok felan filanda şu durumda geçerli değil ben zaten son organizasyonda bu kararımı bir kaç arkadaş ile paylaşmıştım her neyse yapacak bir durum yok ödemeler peşin toplandığı zaman bende katılacağım teknede toplanma işi devam ettiği sürece katılmıyacağım işin özü bu