Daha önceki organizasyonlardan tecrübem kadarı ile eminim çok keyifli geçmiştir,her kezin ellerine sağlık, kişisel almış olduğum bir karar doğrultusunda isim yazdıran kişilerin katılım ücretini daha önceden yatırılması sağlanmadığı sürece bu keyifli organizasyonlarda olmayacağım, bunun nedenini zaten hepimiz biliyoruz, isim yazdırıp gelinmeme meselesi, ama eş dost kimse kırılmasın üzülmesin diye bunu bir türlü hayata geçiremiyoruz, fakat bu son yapılan organizasyondada okuduklarımdan anlayabildiğim kadarı ile aynı suistimaller olmuş, her seferinde kimse kırılmasın diye göz ardı edilen bu durum yüzünden olan hep katılan arkadaşlarımıza olmuştur, her neyse işi ahkam kesmeye götürmeden kısa keseyim, bende bu ailenin bir mensubu olarak fırsat bulmuşken bu sıkıntımı dile getirmeyi uygun gördüm, bu sıkıntımım nedeni kesinlikle ödediğim üç kuruş değildir, zaten bilen bilir bizim organizasyonlara ilk katılan arkadaşların haricinde kimse balık için gelmez, maksat yan yana gelebilmek hasret gidermek hoş sohpetlerde bulunmak fikir alışverişi yapabilmek güzel boğaz manzarası ve tabiki faruk ustanın o lezzetli mangalından yiyebilmektir e bununda küçük bir bedeli olacak tabiki, sadece balık hedefli olan kimse ilk katılım harici zaten katılım ücreti ile gider balığını alır evinde yapar yer, balık bahane muhabbet şahane benim derdim keyfi keder gelmeyen eş dost yüzünden baştan yapılmış ve projelendirilmiş her şeyin üç beş kişi yüzünden tekrar tekrar değiştirilmek zorunda kalınıp kaptana ona buna karşı zor durumda kalmamız ve bunların sadece günahını ve stresini isim yazdırıpta gelen bizlerin çekmesidir, bu beni çok rahatsız ettiği için istemiyerekte olsa aranızda yoktum belki bunları isteyipte yazmaya çekinmiş olabilirsiniz yada tek bu konuda sıkıntısı olan benimdir bilemiyorum,ama ben çokda keyifle yazdım açıkcası inşallah bundan sonraki organizasyonlarda ücretler baştan toplanır benim gibi düşünenler yada bu şekilde düşünen sadece ben isem bende sizlere katılabilirim her keze selamlar arkadaşlar