- Adı
- Mustafa
Sevgili kardeşim,Her zamanki gibi harika bir organizasyona daha imzamızı attık,
Cumartesi sabah, acil olarak memleketim Sinop a gitmek zorunda kaldım, ama bu sevdaya benim gibi gönül verenler gibi aklım organizasyon da idi, ne yapıp edip 22 saatlik bir sürede tüm işlerimi halledip birazda gecikmeli olsa organizasyona katıldığım için bir kez daha mutlu oldum, katılan ve emeği geçen tüm sevdalı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,
büyük bir fedakarlık ve çaba harcayarak organizasyona yetişip bizleri yalnız bırakmaman harika bir şeydi,seninle telefonda konuştuk,mecburuyet karşısında memlekete çıktığını ama aklınında bizde olduğunu biliyordum,Allah baba'na ve ailene sağlık sıhhat versin.
Sevgili Mert,Arkadaşlar özellikle Mustafa ağbi ve Faruk ustanın hakkını yememek lazım onlara ayrıca teşekkür ediyorum.Mustafa ağbi elinde makinası ile herkesin peşindeydi onunda gönül verdiği bu işte oltasından uzaklaşıp bizim için fotoğraf makinasına sarılması.Ustanın mangal başında gösterdiği performans gerçekten takdiri hak ediyor.Oltanın ucu sallandı ya daha ne olsun.Eve geldim İstavrit ayıklamaya bıktım yine benim tavalık çıkmıştı ama ayıklarken bundan ne güzel yem olur diyede bir çok kez aklımdan gecirdim ne yalan söyleyeyim Sabora tekneden inince hadi abi dişliye gidelim dese yürü be demeye dünden hazırdım ama iş güç engelledi malesef.Tekrar teşekkürler Selamlar.
güzel ve hassat konulara değinip bir çok kişinin göremediği detayları görmüşsün,bu güzel sözler için teşekkür ederim.
Asıl amacın tanışma,kaynaşma toplantısı olduğu gerçeği malesef bazıları görememekde,sanki profosyonel balık tutma turu düzenlemiş gibi beklenti haline olanlarda var,ve emin olki bunu tecrübelerimle sabitledim,nasılmı?
Örnek: (bu anlatacaklarım geçmişteki organizasyon'da başıma gelmiştir)organizasyon'a katılan tüm üyeler eski olsun, bir süredir üye olanlar olsun isim yazdırıp geleceklerini yazdırırlar,sonradan beni telefon ile arayıp ''Google'de ararken sizin ilanınıza ve telefonunuza ulaştım''diyerek bizim bu işi ticari yaptığımızı düşünerek (konuyu tam okumadan aradıkları için sanırım)katılmak istediklerini söylüyorlar,bende bu şekilde sizin katılımınızı kabul edemeyiz,lakin bunun için siteye üye olmalısınız,ve bu durum bizim için önemlidir kesin katılıp katılamayacağınız durumu vs.
Bizde banka hesabı gibi ödeme yapılmasını istemediğimizden sadece karşımızdaki insana güvenmekden başka yapacak bir şeyimiz yok.
Genel anlamda neler yaşadığımızı hepimiz görüyoruz ve gördükde zaten.
Hal böyleyken seninde çok doğru tesbitini yaptığın bizler çok sevdiğimiz denize olta bile atmıyoruz,doğru dürüst oturup sohbetlere katılamıyoruz,sürekli misafirlerimizle ilgilenmek durumundaydım,sürekli eksikleri olanlara sağdan,soldan arkadaşlardan malzeme tedariği ile kimseyi mutsuz bırakmamak için çaba sarfetmeye çalıştım,umarım herkes mutlu ayrılmıştır,mutluda edemediysek affola.
Güzel sözlerin için teşekkür ederim.hepiniz 10 numara insanlarsınız.
hepinize sevgiler ve saygılar.
balık tutan insan ruhu güzel insandır.
kavgadan uzak insandır.
iyi ki varsınız.