Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekne İle Boğaz'da Balık Avı Ve Tanışma Organizsyonumuz Gerçekleşti. 25 Kasım 2012

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Her zamanki gibi harika bir organizasyona daha imzamızı attık :),

Cumartesi sabah, acil olarak memleketim Sinop a gitmek zorunda kaldım, ama bu sevdaya benim gibi gönül verenler gibi aklım organizasyon da idi, ne yapıp edip 22 saatlik bir sürede tüm işlerimi halledip birazda gecikmeli olsa organizasyona katıldığım için bir kez daha mutlu oldum, katılan ve emeği geçen tüm sevdalı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,
Sevgili kardeşim,
büyük bir fedakarlık ve çaba harcayarak organizasyona yetişip bizleri yalnız bırakmaman harika bir şeydi,seninle telefonda konuştuk,mecburuyet karşısında memlekete çıktığını ama aklınında bizde olduğunu biliyordum,Allah baba'na ve ailene sağlık sıhhat versin.

Arkadaşlar özellikle Mustafa ağbi ve Faruk ustanın hakkını yememek lazım onlara ayrıca teşekkür ediyorum.Mustafa ağbi elinde makinası ile herkesin peşindeydi onunda gönül verdiği bu işte oltasından uzaklaşıp bizim için fotoğraf makinasına sarılması.Ustanın mangal başında gösterdiği performans gerçekten takdiri hak ediyor.Oltanın ucu sallandı ya daha ne olsun.Eve geldim İstavrit ayıklamaya bıktım yine benim tavalık çıkmıştı ama ayıklarken bundan ne güzel yem olur diyede bir çok kez aklımdan gecirdim ne yalan söyleyeyim Sabora tekneden inince hadi abi dişliye gidelim dese yürü be demeye dünden hazırdım ama iş güç engelledi malesef.Tekrar teşekkürler Selamlar.
Sevgili Mert,
güzel ve hassat konulara değinip bir çok kişinin göremediği detayları görmüşsün,bu güzel sözler için teşekkür ederim.
Asıl amacın tanışma,kaynaşma toplantısı olduğu gerçeği malesef bazıları görememekde,sanki profosyonel balık tutma turu düzenlemiş gibi beklenti haline olanlarda var,ve emin olki bunu tecrübelerimle sabitledim,nasılmı?

Örnek: (bu anlatacaklarım geçmişteki organizasyon'da başıma gelmiştir)organizasyon'a katılan tüm üyeler eski olsun, bir süredir üye olanlar olsun isim yazdırıp geleceklerini yazdırırlar,sonradan beni telefon ile arayıp ''Google'de ararken sizin ilanınıza ve telefonunuza ulaştım''diyerek bizim bu işi ticari yaptığımızı düşünerek (konuyu tam okumadan aradıkları için sanırım)katılmak istediklerini söylüyorlar,bende bu şekilde sizin katılımınızı kabul edemeyiz,lakin bunun için siteye üye olmalısınız,ve bu durum bizim için önemlidir kesin katılıp katılamayacağınız durumu vs.

Bizde banka hesabı gibi ödeme yapılmasını istemediğimizden sadece karşımızdaki insana güvenmekden başka yapacak bir şeyimiz yok.
Genel anlamda neler yaşadığımızı hepimiz görüyoruz ve gördükde zaten. :)

Hal böyleyken seninde çok doğru tesbitini yaptığın bizler çok sevdiğimiz denize olta bile atmıyoruz,doğru dürüst oturup sohbetlere katılamıyoruz,sürekli misafirlerimizle ilgilenmek durumundaydım,sürekli eksikleri olanlara sağdan,soldan arkadaşlardan malzeme tedariği ile kimseyi mutsuz bırakmamak için çaba sarfetmeye çalıştım,umarım herkes mutlu ayrılmıştır,mutluda edemediysek affola. :)

hepiniz 10 numara insanlarsınız.
hepinize sevgiler ve saygılar.
balık tutan insan ruhu güzel insandır.
kavgadan uzak insandır.
iyi ki varsınız.
Güzel sözlerin için teşekkür ederim. :)

Adı
ERAY ÖZ
Mustafa abi her şey için çok teşekkür ederim, çok güzel bir gün geçirdim,çok huzur vericiydi, oğlum ve eşim de en az benim kadar mutlu oldular bu da beni ayrıca mutlu etti.
Senin tüm ayrıntıları düşünmen, iletişim yeteneğin, güler yüzün organizasyonun kusursuz olmasını sağlayan en önemli unsurlardandır hiç şüphesiz.
Sevgili kuzenim Faruk Ustaya mangal başındaki üstlendiği yorucu görevi ve herzamanki gibi hoş sohbeti için burdan bir daha teşekkür etmek istiyorum.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Mustafa abi her şey için çok teşekkür ederim, çok güzel bir gün geçirdim,çok huzur vericiydi, oğlum ve eşim de en az benim kadar mutlu oldular bu da beni ayrıca mutlu etti.
Senin tüm ayrıntıları düşünmen, iletişim yeteneğin, güler yüzün organizasyonun kusursuz olmasını sağlayan en önemli unsurlardandır hiç şüphesiz.
Sevgili kuzenim Faruk Ustaya mangal başındaki üstlendiği yorucu görevi ve herzamanki gibi hoş sohbeti için burdan bir daha teşekkür etmek istiyorum.
Eray'cım ne demek,rica ederim bir katkım olduysa. :)
Faruk bizim başımızın tacı,onsuz her zaman yavan kalır organizasyonlar.
Eray,ek kısa zamanda Faruk'un yanına Hamsi'ye gideceğiz unutma,telefonlaşalım. :)

leventt

Aktif Üye
Adı
leventt
:harika::harika::harika: Kıskanılacak görüntüler. Sefanız ve balığınız bol olmuş anladığım kadarıyla..

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Anca yetiştim resimlerde yorumlarda çok güzel.
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etmek gerek, dostlarla tekrar görüşmek, yeni arkadaşlarla tanışmak güzeldi. Sevgili Murat kardeşimin dönüş yolumuzu kolaylaştırması bizi gidiceğimiz yere kadar bırakması ayrı bir nezaket ve dostluk örneğiydi.Allah razı olsun bizi büyük bir yorgunluktan kurtardı.Mangalda harikalar yaratan Faruk ustayada eline koluna sağlık demek gerekiyor, mangal başından zokalı sarkıtmalı takımla yakaladığım tavuk kanat ise günün lezzet trofesiydi.:):D:harika::harika:
Çektiği harika karelerle bizi görsel olarak doyuran Mustafa (Hurter) dostumada çok teşekkür ederim, kısaca tektek saymazsak bütün eski ve yeni dostlara teşekkür ediyorum, bu güzel buluşmanın tekrarının ivedi olmasını diliyorum.
Benim çektiğim birkaç resmide ben ekleyeyim istedim burdamı kalır burdan alıp diger resimleremi eklenir bilmiyorum ama eklemeye başlayayım bari....
Bu kocccaaamaaaann alem-i sema organizasyondan 1 gün önce gelen günün güzelliğini anlatıyordu adeta.

Liste ile ilgilenmek gerekti görev sahibi gelmeyince:(

Enstrümanını hazırlayan bir müzisyen edası gördüm kendimde.

Hayatımın trofesi...

Az kaldı uyarı atışı alacaktık kaptanın uçarak köşküne gitmesi ise ayrı bir fenomen oldu.

Bölgelerinden uzaklaştırınca kökledi gazı mehmetçik. Bastı havasını, bunları görmek bile yeterdi aslında bu organizasyonda tehlike teşkil edecek en küçük unsuru bile anında bertaraf eden bir kuvvetin sizi koruduğunu bilmek çok güven verici, keşke terör içinde aynı şeyleri söyleyebilsem:(:(:(

Benden bukadar inşaallah daha iyilerinde birlikte olmak umuduyla.....

Moderatör tarafında düzenlendi:

EMRE3411

Yeni Üye
Adı
emre erhun
BENDE İLK DEFA KATILDIM. ÇOK GÜZEL BİR HATIRA OLDU BENİM İÇİN 5 İSTAVRİT DIŞINDA :) MUSTAFA ABİ SANADA ÖZEL TEŞEKKÜR EDERİM BİZE KARŞI YAKINLIĞIN VE YARDIMLARIN İÇİN....

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
BENDE İLK DEFA KATILDIM. ÇOK GÜZEL BİR HATIRA OLDU BENİM İÇİN 5 İSTAVRİT DIŞINDA :) MUSTAFA ABİ SANADA ÖZEL TEŞEKKÜR EDERİM BİZE KARŞI YAKINLIĞIN VE YARDIMLARIN İÇİN....
Rica ederim sevgili Emre,nice buluşmalarda görüşmek üzere.

tutarfatih

Aktif Üye
Adı
Fatih
Katılamadığım için ne kadar üzldüğümü bilemezsiniz...:(

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa

e.simsek

Yeni Üye