Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekne İle Boğaz'da Balık Avı Ve Tanışma Organizsyonumuz Gerçekleşti. 25 Kasım 2012

srdr_bngl

Üye
Adı
Serdar BİNGÖL
emeği geçen herkese teşekkür ederim :) ama benim sağ kolum net bir şekilde tutmuyor :(

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Organizasyonda emeği geçen herkese, ve teknede biz delilerin kahrını çeken tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Balık bahane muhabbet şahane düsturunda bir organizasyon oldu. Daha önce tanışıp ne zamandır görüşemediğimiz arkadaşlarla yeniden görüştük. Ne zamandır sanal alemden tanıdığımız ama yüz yüze hiç görmediğimiz balık sevdalısı arkadaş, kardeş ve ağabeylerimizle gerçek dünyada da tanışmış olduk. Mümkün olduğunca teknenin her iki katını da dolaşıp daha çok kişi ile görüşmeye çalıştım. Ama şimdi görüyorum ki yine de katılımcılardan tanışmadığım bir çok kişi kalmış. Gerçekten oldukça yüksek katılımlı bir organizasyondu. İlk defa kullandığım 150 gr kurşun yüzünden hala belim ağrıyor.:D Ve daha önceki arkadaşların da bahsettiği, kaptanın teknenin alt kat kıç tarafındaki mangalın başından üst kat ön taraftaki kaptan köşküne yardırması görmeye değerdi. :D O ana kadar kaptan burada tekneyi kim götürüyor diye düşünmemiştim, sanırım dümen Amir'deydi. :D Ve o Tarabya'daki kurşun yağmuru. Yani yanlış duymadıysam adamlar sözle de teknenin camlarını indirmekle tehdit ettiler. Atılan oltaların kurşunları benim küpeşteden 2.10 luk kamışla sarkıttığım oltanın dibine düşüyordu.:D Bir ara da kıyıdan birisinin takımı bizim iskele tarafımızdaki bir kaç oltayı topladı. Sonrasında gördüğüm manzara ise; üst kattaki bir kamıştan çıkan misinenin Tarabya sahilindeki diğer makineye sarıldığı gibi geldi bana. :D

Kısacası her şey vardı bu buluşmada. (Balık yok demeyin sakın !) Muhabbet, sohbet, tanışma, adrenalin ve eğitim (Yaşar Ağabeye cips paketi ile mantar kaplama dersi için teşekkürler:D-Akşam gelir gelmez pratik yaptım:)). Gelmeyenler için üzgünüm, gelen herkese teşekkürler. Bir sonrakini heyecanla bekliyorum.

Sağlıcakla kalın.

Biri gırgırın ağını toplamasını seyretmemizi eklemeyi unutmuşum, benim için oldukça ilgi çekici bir manzara idi. Torik de sağlamdı.:D

Ve tabiiki Faruk USTA'ya mangal başı performansı ve güler yüzü için ayrıca teşekkürler.

Not: Yazıyı yazıp bitirdikçe aklıma bir şey geliyor. Yaz yaz bitmiyor, ne organizasyonmuş yahu. :D (ama o organizasyonların meşhur tatlısı tramisu nerede idi. Yoksa Birol Ağabey yokmuydu.:D)

Bulent_Yalcin

Yeni Üye
Adı
bulent yalcin
EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER :harika:

srdr_bngl

Üye
Adı
Serdar BİNGÖL
sabahattin abi o toriği bizim tekneye gösteren çocuğu iyiki sabah çıkarken görmedik . yoksa bu ağrıların katkat fazlasını yaşıyor olabilirdik şuan :)

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
İlk önce Mustafa abi ve tüm katılanlara ayrı ayrı tebrik ederim güzel bir organizasyon olmuş.resimler harika muhabbet güzel gözüküyor.nice buluşmalar dileğiyle

helaldılı

Daimi Üye
Adı
adem demirtaş
Kan Grubu
O Rh Negatif
Tebrikler;ayağımın alçıda oluşu, doktorun ne karar vereceği endişesi rezervasyon yaptırmamamda etken olmuştu,görüntülerden sonra neleri kaçırdığımı anladım keşke katılabilseydim.Bu organizasyonu düşünen, tertipleyen, katılan tüm arkadaşları kutluyorum.Özellikle o yakışıklılığı ile bizim aileninde takipcisi olduğu Ali Çınar yeğenimi çok öpüyor bir sonraki organizasyona katılabilmek isteğiyle selamlarımı sunuyorum.

SEMSS

Aktif Üye
Adı
Bülent
Kan Grubu
O Rh Pozitif
güzel bir organizasyon olduğu aşikar :)
bu tür organizasyonlarda şeref abinin dediği gibi balık beklemek hata olur amaç birliktelik sağlamak ve forum içindeki kaynaşmanın reele dökümü..
organizasyonu beykozda terkeden arkadaşlar için herhangi bir yorumda bulunmak istemiyorum..
organizayona katılanların yorumları ve fotoğraflar herşeyi çok güzel açıklıyor..
ellerinize sağlık güzel bir organizasyon ve güzel fotolar :)
bu sene nasip olmadı ama inşallah seneye bende ortak olurum bu fotolara :)

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Her zamanki gibi muhteşem bir org olmuş. Mustafa abi bu org için çok emek harcadın, organizasyon esnasında da boş durmamış çok güzel kareler yakalamışsın yüreğine sağlık.

Katılan tüm arkadaşların keyifli vakit geçirmelerine ayrıca çok sevindim. Balığın çok olup olmamasının çok bir önemi yok, Bu tarz org. genelde tanışma ve kaynaşma amaçlı olduğu için herkes çok eğlenmiş anlaşılan. Kısmanmamak elde değil. Hepinize kucak dolusu selamlar. Teşekkürler. ''BALIK SEVDAM AİLESİ''

Not: Resimler arasında kahverengi montlu 4-5 yaşlarında genç bir balıkçı var.? Çok tatlı, kimin oğluydu o.? Benim canavarın gelecekteki haline benzettim.:)