Organizasyonda emeği geçen herkese, ve teknede biz delilerin kahrını çeken tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Balık bahane muhabbet şahane düsturunda bir organizasyon oldu. Daha önce tanışıp ne zamandır görüşemediğimiz arkadaşlarla yeniden görüştük. Ne zamandır sanal alemden tanıdığımız ama yüz yüze hiç görmediğimiz balık sevdalısı arkadaş, kardeş ve ağabeylerimizle gerçek dünyada da tanışmış olduk. Mümkün olduğunca teknenin her iki katını da dolaşıp daha çok kişi ile görüşmeye çalıştım. Ama şimdi görüyorum ki yine de katılımcılardan tanışmadığım bir çok kişi kalmış. Gerçekten oldukça yüksek katılımlı bir organizasyondu. İlk defa kullandığım 150 gr kurşun yüzünden hala belim ağrıyor.

Ve daha önceki arkadaşların da bahsettiği, kaptanın teknenin alt kat kıç tarafındaki mangalın başından üst kat ön taraftaki kaptan köşküne yardırması görmeye değerdi.

O ana kadar kaptan burada tekneyi kim götürüyor diye düşünmemiştim, sanırım dümen Amir'deydi.

Ve o Tarabya'daki kurşun yağmuru. Yani yanlış duymadıysam adamlar sözle de teknenin camlarını indirmekle tehdit ettiler. Atılan oltaların kurşunları benim küpeşteden 2.10 luk kamışla sarkıttığım oltanın dibine düşüyordu.

Bir ara da kıyıdan birisinin takımı bizim iskele tarafımızdaki bir kaç oltayı topladı. Sonrasında gördüğüm manzara ise; üst kattaki bir kamıştan çıkan misinenin Tarabya sahilindeki diğer makineye sarıldığı gibi geldi bana.
Kısacası her şey vardı bu buluşmada. (Balık yok demeyin sakın !) Muhabbet, sohbet, tanışma, adrenalin ve eğitim (Yaşar Ağabeye cips paketi ile mantar kaplama dersi için teşekkürler

-Akşam gelir gelmez pratik yaptım

). Gelmeyenler için üzgünüm, gelen herkese teşekkürler. Bir sonrakini heyecanla bekliyorum.
Sağlıcakla kalın.
Biri gırgırın ağını toplamasını seyretmemizi eklemeyi unutmuşum, benim için oldukça ilgi çekici bir manzara idi. Torik de sağlamdı.
Ve tabiiki Faruk USTA'ya mangal başı performansı ve güler yüzü için ayrıca teşekkürler.
Not: Yazıyı yazıp bitirdikçe aklıma bir şey geliyor. Yaz yaz bitmiyor, ne organizasyonmuş yahu.

(ama o organizasyonların meşhur tatlısı tramisu nerede idi. Yoksa Birol Ağabey yokmuydu.

)