Karacula
Aktif Üye
Forumdaki tavsiyeler üzerine Trabucco Achap XP 180m 200gr tekne kamışını aldım. Bir kez kullanma fırsatım oldu. Harami balıkların yemi tırtıklayışını dahi hissedebildim. 200-300 gr civarı balıkları alırken U olmadı.. Tekneden yemli avda deneyimim neredeyse yok karşılaştırma yapamam ama her vuruşu hissedebildim. Daha iyisi nasıl olur bilemiyorum. (Bu arada misinayı tutarak av yaptım..)
Yalnız 180 kamış ile balıkları teknenin üzeri kapalı olmasından dolayı içeri alırken zorlandım. 150 olsa daha mı iyi olur diye düşünüyorum ama üstatlar teknenin altına giren balığı yukarı almak için 180 in avantajlı olduğundan bahsetmişlerdi.
Diğer yandan Ceymar 40'lık makine beni baya bir yordu. Acemi olduğum için bana ayrı bir keyif verdi ama 2 çipura ve 1 kolyoz aynı anda takıma binince baya zorlandım
Yalnız 180 kamış ile balıkları teknenin üzeri kapalı olmasından dolayı içeri alırken zorlandım. 150 olsa daha mı iyi olur diye düşünüyorum ama üstatlar teknenin altına giren balığı yukarı almak için 180 in avantajlı olduğundan bahsetmişlerdi.
Diğer yandan Ceymar 40'lık makine beni baya bir yordu. Acemi olduğum için bana ayrı bir keyif verdi ama 2 çipura ve 1 kolyoz aynı anda takıma binince baya zorlandım