Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekneden çipura,mercan avı için kamış tavsiyesi

Karacula

Aktif Üye
Forumdaki tavsiyeler üzerine Trabucco Achap XP 180m 200gr tekne kamışını aldım. Bir kez kullanma fırsatım oldu. Harami balıkların yemi tırtıklayışını dahi hissedebildim. 200-300 gr civarı balıkları alırken U olmadı.. Tekneden yemli avda deneyimim neredeyse yok karşılaştırma yapamam ama her vuruşu hissedebildim. Daha iyisi nasıl olur bilemiyorum. (Bu arada misinayı tutarak av yaptım..)

Yalnız 180 kamış ile balıkları teknenin üzeri kapalı olmasından dolayı içeri alırken zorlandım. 150 olsa daha mı iyi olur diye düşünüyorum ama üstatlar teknenin altına giren balığı yukarı almak için 180 in avantajlı olduğundan bahsetmişlerdi.

Diğer yandan Ceymar 40'lık makine beni baya bir yordu. Acemi olduğum için bana ayrı bir keyif verdi ama 2 çipura ve 1 kolyoz aynı anda takıma binince baya zorlandım :D

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yorumları okudum.Bende beden ve köstekte 0.27 nippon ghostu ve kullanıcısı olduğum Cinnetic Tanera kamışı tavsiye ederim.12 kilo balıkta hiç zorlanmadı ve ucu hibrit çakma olduğu için dubara balikları bile cok derinlerde hissettiriyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Varsa sorularınız alabilirim.

rooster020

Yeni Üye
Adı
mehmet S.
Kan Grubu
O Rh Negatif
Yorumları okudum.Bende beden ve köstekte 0.27 nippon ghostu ve kullanıcısı olduğum Cinnetic Tanera kamışı tavsiye ederim.12 kilo balıkta hiç zorlanmadı ve ucu hibrit çakma olduğu için dubara balikları bile cok derinlerde hissettiriyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Varsa sorularınız alabilirim.
bende Cinnetic Tanera 8401 almayı düşünüyorum denizlide hiç bir yerde bulamadım yakında görme fırsatım olmadıgı için sipariş vereceğim bilgi edinmek istiyorum saglam olsun cupranın yemi emmesini hissediyim yeter araştırmalarım üzerine cinnetic güzel bir kamış ama çok fazla bilgisi olan yok bu kamışla ilgili

Mektupla

Daimi Üye

Hoper

Aktif Üye
Adı
Umut Şensever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bende forumdaki tavsiyeler üzerine Trabucco Achap XP aldım. Ama benimkisi 150 gr. İki kere kullanma fırsatım oldu, çok memnunum...

Bledax

Daimi Üye
Adı
Hakan F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Shimano Alivio Teleskopik Tekne Kamışı 180cm H 30-150gr
Trabucco Achab XP Boat 180cm 150gr Bot Kamışı
Cinnetic 8401 Explorer Tanera 150 cm

bu üç kamış arasında kararsız kaldım.
lineaeffe mustang de var. ben sahsen alba star arda kullaniyorum..hem katati,hem sirti hem jig hem de canli kalamarla büyük balik avlarinda iyi is görüyor... 39.90 tl. tek kamisla kalabaliktan kurtuldum.

rooster020

Yeni Üye
Adı
mehmet S.
Kan Grubu
O Rh Negatif
lineaeffe mustang de var. ben sahsen alba star arda kullaniyorum..hem katati,hem sirti hem jig hem de canli kalamarla büyük balik avlarinda iyi is görüyor... 39.90 tl. tek kamisla kalabaliktan kurtuldum.
lineaeffe mustang hassasmı dip çalışıyorum (çupra mercan)

Hoper

Aktif Üye
Adı
Umut Şensever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
@rooster020 lineaeffe mustang teknede trabucco achab'ı almadan kullandığım kamıştı benim, ondan da çok memnundum... işini görecektir...