Tekneden çipura,mercan avı için kamış tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tmac48
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
trabucco achab hassasmı kucuk vuruşları hissedebiliyormusun govde saglammı u oluyormu çekerken

Achab XP 180cm 200gr olanı @karga nın forumda çok övmesi nedeniyle @Hoper ile yaklaşık aynı zamanda aldım.
1-Kamış ucu çok hassas yeme her dokunuşu hissettiriyor
2- Gövde sağlam. Aşırı esneme yapmıyor.
Ben ilk 2-3 avımda kamışa alışmakta zorlandım. Tasmalama zamanlamasında. Ama artık gayet rahat kullanıyorum.

ben fladen bir kamış almıştım geçmişte tekne için ama ben İstanbul boğazda kullanıyordum, hem sağlam, hem iri balıkta yormuyordu hem de hassastı.
kamış bu ama sanırım artık yok. bulabilirseniz benim neredeyse 10 sene oldu hala sapa sağlam,
(link)

merhaba foruma yeni uye oldum mesajların cogunu okudum ve tavsiye ettiğiniz kamış hoşuma gitti kamış hassasmı balığı çekerken u oluyormu kamışı anlatabilirmisiniz bahsettiğiniz kamıştan neredeyse kimse bahsetmemiş
Merhaba, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Kamış hassas, derecesini de görmek için o tarihten sonra eklediğim 3 tane balık avı videom var onlarda bu kamışı kullandım, izleyip fikir alabilirsiniz.

Merhaba, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Kamış hassas, derecesini de görmek için o tarihten sonra eklediğim 3 tane balık avı videom var onlarda bu kamışı kullandım, izleyip fikir alabilirsiniz.

evet izledim ama videolarınızda sadece balık çekerken var ben sizin izleniminizi merak etmiştim sonuçta sizin elinizde kamış hassaslığını agırlığını tasmalamasını siz biliyorsunuz.

evet izledim ama videolarınızda sadece balık çekerken var ben sizin izleniminizi merak etmiştim sonuçta sizin elinizde kamış hassaslığını agırlığını tasmalamasını siz biliyorsunuz.
Görüntülerdeki gibi kamış U olmuyor, ucu esniyor sadece. Hassaslık olarak çok iyi, çok küçük vuruşları bile 50-60 metrelerde rahatlıkla hissediyorsunuz.

Back