rooster020
Yeni Üye
trabucco achab'ı daha iyi yani benim 250 tl butcem var@rooster020 lineaeffe mustang teknede trabucco achab'ı almadan kullandığım kamıştı benim, ondan da çok memnundum... işini görecektir...
trabucco achab'ı daha iyi yani benim 250 tl butcem var@rooster020 lineaeffe mustang teknede trabucco achab'ı almadan kullandığım kamıştı benim, ondan da çok memnundum... işini görecektir...
Merhaba, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Kamış hassas, derecesini de görmek için o tarihten sonra eklediğim 3 tane balık avı videom var onlarda bu kamışı kullandım, izleyip fikir alabilirsiniz.merhaba foruma yeni uye oldum mesajların cogunu okudum ve tavsiye ettiğiniz kamış hoşuma gitti kamış hassasmı balığı çekerken u oluyormu kamışı anlatabilirmisiniz bahsettiğiniz kamıştan neredeyse kimse bahsetmemiş
teknede 180 cm olanı kullanmak istiyorum onunda hassaslığı aynıdır sanırımBu konu gözümden kaçmış. Hem satan hem kullanan olarak Shimano Alivio kamışı öneririm. Ben Zokalı avda bile kullanıyorum çok hassas bir kamış.
Shimano Alivio Teleskopik Tekne Kamışı 210cm H 30-150gr Shimano Teleskopik Kamışlar | Hedef Balıkta
evet izledim ama videolarınızda sadece balık çekerken var ben sizin izleniminizi merak etmiştim sonuçta sizin elinizde kamış hassaslığını agırlığını tasmalamasını siz biliyorsunuz.Merhaba, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Kamış hassas, derecesini de görmek için o tarihten sonra eklediğim 3 tane balık avı videom var onlarda bu kamışı kullandım, izleyip fikir alabilirsiniz.
Evet Aynı.teknede 180 cm olanı kullanmak istiyorum onunda hassaslığı aynıdır sanırım
Görüntülerdeki gibi kamış U olmuyor, ucu esniyor sadece. Hassaslık olarak çok iyi, çok küçük vuruşları bile 50-60 metrelerde rahatlıkla hissediyorsunuz.evet izledim ama videolarınızda sadece balık çekerken var ben sizin izleniminizi merak etmiştim sonuçta sizin elinizde kamış hassaslığını agırlığını tasmalamasını siz biliyorsunuz.