Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekneden çipura,mercan avı için kamış tavsiyesi

rooster020

Yeni Üye
Adı
mehmet S.
Kan Grubu
O Rh Negatif
trabucco achab hassasmı kucuk vuruşları hissedebiliyormusun govde saglammı u oluyormu çekerken

ilhany

Aktif Üye
Adı
İLHAN
Kan Grubu
O Rh Negatif
Achab XP 180cm 200gr olanı @karga nın forumda çok övmesi nedeniyle @Hoper ile yaklaşık aynı zamanda aldım.
1-Kamış ucu çok hassas yeme her dokunuşu hissettiriyor
2- Gövde sağlam. Aşırı esneme yapmıyor.
Ben ilk 2-3 avımda kamışa alışmakta zorlandım. Tasmalama zamanlamasında. Ama artık gayet rahat kullanıyorum.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif

ugursamsa

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
merhaba foruma yeni uye oldum mesajların cogunu okudum ve tavsiye ettiğiniz kamış hoşuma gitti kamış hassasmı balığı çekerken u oluyormu kamışı anlatabilirmisiniz bahsettiğiniz kamıştan neredeyse kimse bahsetmemiş
Merhaba, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Kamış hassas, derecesini de görmek için o tarihten sonra eklediğim 3 tane balık avı videom var onlarda bu kamışı kullandım, izleyip fikir alabilirsiniz.

rooster020

Yeni Üye
Adı
mehmet S.
Kan Grubu
O Rh Negatif

rooster020

Yeni Üye
Adı
mehmet S.
Kan Grubu
O Rh Negatif
Merhaba, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Kamış hassas, derecesini de görmek için o tarihten sonra eklediğim 3 tane balık avı videom var onlarda bu kamışı kullandım, izleyip fikir alabilirsiniz.

evet izledim ama videolarınızda sadece balık çekerken var ben sizin izleniminizi merak etmiştim sonuçta sizin elinizde kamış hassaslığını agırlığını tasmalamasını siz biliyorsunuz.

ugursamsa

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
evet izledim ama videolarınızda sadece balık çekerken var ben sizin izleniminizi merak etmiştim sonuçta sizin elinizde kamış hassaslığını agırlığını tasmalamasını siz biliyorsunuz.
Görüntülerdeki gibi kamış U olmuyor, ucu esniyor sadece. Hassaslık olarak çok iyi, çok küçük vuruşları bile 50-60 metrelerde rahatlıkla hissediyorsunuz.