rooster020
Yeni Üye
teşekkurler sagolGörüntülerdeki gibi kamış U olmuyor, ucu esniyor sadece. Hassaslık olarak çok iyi, çok küçük vuruşları bile 50-60 metrelerde rahatlıkla hissediyorsunuz.
teşekkurler sagolGörüntülerdeki gibi kamış U olmuyor, ucu esniyor sadece. Hassaslık olarak çok iyi, çok küçük vuruşları bile 50-60 metrelerde rahatlıkla hissediyorsunuz.
kamış siparişi ettinizmi ettiyseniz memnun kaldınız mı bende o kamıştan sipariş etmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..165 liği dün sipariş ettim. inşallah memnun kalırım bakalım.Diğer arkadaşların tavsiye ettikleri kamışlar da harika. Bakalım buda kırılırsa onları alırım
fisherman
hem teleskopik hem de teknede muhafaza edildiginde pas vs yapmayacak bot kamisi ne önerirsiniz?Bu konu gözümden kaçmış. Hem satan hem kullanan olarak Shimano Alivio kamışı öneririm. Ben Zokalı avda bile kullanıyorum çok hassas bir kamış.
Yine aynı kamışı öneririm. Ama denizde paslanmayacak bir şey zo bulursun, insan bile paslanıyor 🙂hem telskopik hem de teknede muhafaza edildiginde pas vs yapmayacak bot kamisi ne önerirsiniz?
yüzükler ve yatak fuji olsa falan...arada bir siler yaglariz yani...😀Yine aynı kamışı öneririm. Ama denizde paslanmayacak bir şey zo bulursun, insan bile paslanıyor 🙂
Teknenin korunak alanına bağlı, ne makinalar kamışlar geliyor bakıma teknede çok kötü olmuş 🙂yüzükler ve yatak fuji olsa falan...arada bir siler yaglariz yani...😀
o zaman 40 tl lik kamisa devam... paslandikca yenisi gelsin...🤣 2 tane kalmis bu arada... almak lazim ..🙄Teknenin korunak alanına bağlı, ne makinalar kamışlar geliyor bakıma teknede çok kötü olmuş 🙂
Aynı kamış bende de var. Denemedim ama ucu okadar hassas ki aksiyonu bozacağını düşünüyorum.trabucco achap 200gr 180m kamışla teknede jigging yapılabilir mi acaba? 40-60 gr jige aksiyon verilir mi ki?