Zaptinamumkun
Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar ,
Konu gerçekten ilginç ve bütün sayfaları baştan sonuna kadar okudum. Anlayabildiğim kadarı ile "zaptinamumkun" kullanıcı isimli arkadaş konuyla yakından ilgili ve epey de araştırıyor. Konuya çok güzel renk katmış. Kendisine ve katılan herkese çok teşekkür ederim.
Ben de bir deniz aracı almak istiorum ama kararsızım. Bot ile polyester tekne arasında karar vermek için araştırıyorum. Sadece balık avlama amaçlı olacak benim aracım. Gezinti veya aile teknesi benim işimi görmez. Hava patlak olmadığı sürece epey de açılabilecek (7 mil -15 mil). Değerli forum üyelerine sormak istiyorum ;direksiyonlu (remote control'lu) 4,2 ile 5 metre arasındaki kaliteli bir şişme bota 40-70 bg bir motor takarsak , forumda bahsi geçen teknelere karşı nasıl bir dezavantajı olabilir ?
Zaptinamumkun arkadaş benim gibi açık denizde avlanma hayranı.Zellanda da bu aluminium teknelerin yanı sıra ,açıklarda jetski de kullanıyorlar. (link) .
Selamlar Açılan bu konunun bu günlere kadar gelmesi çok güzel ama sorduğunuz soruya hiç cevap verecek biri olmaması bir o kadar çok üzücü. Basit bir şekilde fikrimi paylaşayım. Aracınız var ise, söylediğiniz millere gitmek istiyorsanız,acizane benim fikrimdir, botu unutun fiber tekne ve römork sizin için ideal olacaktır. Eğer konuya dönüp okuyacak olursanız derinlemesine artısını eksisini paylaşabiliriz. Yolladığınız Linke gelince benimde uzun zamandır takip ettiğim bir stil..
Saygılar