Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Top Arkası Silikon

Hasanizmir

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
B Rh Negatif
Top arkası silikon nasıl yerlerde kullanılır
Normal kurşunlu silikon hiç verim alamıyorum
Top arkası daha mı verimli.
Ustalar yardım bekliyorum

erkanenginn

Aktif Üye
bildigim kadariyla kullandiginiz kamis silikon atmaya uygun degilse yani atari kurtarmiyorsa ozaman top arkasina 1 kulac kadar fc misina baglayip misimayada silikon baglayarak 1 yada 1 den fazla silikon baglanarak yapilan at cek sistemi. birkac sefer bende denedim kamisim 20 60 atarli 5 gr. lik silikonlari uzaga atamadigim icin 40 gr lik topun arkasina silikon veya zargana ipegi takarak kullandim zarganada verim aldim ama silikonda verim alamadim cokta ugrasmadim acikcasi. onemli olan nokta misinanin karismamis icin topun denize dusmesine yakin misinayi elinizle tutup silikonun bagli oldugu misinayi topun arkasina dusurmekte yoksa takim bedene dolasir

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
20 ve 30 gramlık top arkasına 2 veya 2.5 metre 0.30 mono beden ucuna raglou ile aralık ayında iki levrek aldım. Sığ suda etkili epey. Hatta en etkilisi bence.

MrSoulfly

Yeni Üye
Top arkası silikonu levrek için marmarada kullanıp verim alan varmı acaba ? Genel gördüğüm videolar hep egede ve akdenizde kullanılmış

erkanenginn

Aktif Üye
O zaman bu takımı yapayım ben
hasan aliaga sahilinde bu sekilde avlananlarinin kullandigi takimlara bak. genelde top arkasina 6 7 igneli capari takimi yapip en sonumada silikon bagliyoar. istavrit zamani iyi balik aliykrlar

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi